National

VESTI CRUNTE de la METEO pentru urmatoarele zile

Publicat: 23 mai 2016
1

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare cod galben de vreme instabila si ploi insemnate cantitativ, valabila incepand de marti dupa-amiaza, in 35 de judete, dar si in zone din Muntenia, inclusiv in Bucuresti.

Potrivit meteorologilor, in intervalul 24 mai, ora 15.00 – 25 mai, ora 21.00, vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata in cea mai mare parte a tarii. Astfel, se vor inregistra averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua aspect de vijelie si pe arii restranse grindina.

In Moldova, Dobrogea, Transilvania, Maramures, nordul si estul Munteniei, precum si in zona de munte, cantitatile de apa vor depasi local 20 – 25 l/mp si izolat, cu precadere in Carpatii Orientali, 50 – 70 l/mp.

Totodata, in a doua parte a zilei de marti, 24 mai, si la inceputul noptii de marti spre miercuri (24/25 mai), manifestari specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala cu o intensitate mai mare si in centrul si sudul Munteniei, inclusiv in zona municipiului Bucuresti.
Adauga un comentariu