National

Veste URIASA pentru GIGI BECALI: „VA FI ELIBERAT in trei luni”

Publicat: 19 mart. 2014
1

Judecatorii de la Curtea de Apel Constanta urmeaza sa decida miercuri daca GIGI BECALI va fi lasat sa se opereze in libertate sau sub paza.

In direct la emisiunea „Un show pacatos”, Corneliu Vadim Tudor a facut o dezvaluire care arunca in aer fotbalul romanesc.

Citeste si: Gigi Becali ar putea fi ELIBERAT maine

„Surse judiciare mi-au dezvaluit ca miercuri Gigi Becali va fi eliberat pentru 3 luni. El va fi operat de doctorul Ciurea la o clinica privata din Bucuresti. Probabil ca a dat dovada si Traian Basescu de sensibilitate”, a declarat Vadim, citat de fanatik.ro.

Judecatorii de la Curtea de Apel Constanta urmeaza sa decida miercuri daca Gigi Becali va fi lasat sa se opereze in libertate sau sub paza. Latifundiarul din Pipera are dureri crunte de coloana, iar procesul lui se judeca mai devreme, in regim de urgenta.

Citeste si: Traian Basescu, mesaj DEVASTATOR pentru GIGI BECALI. E clar!

Gigi Becali a fost din nou adus marti in fata magistratilor. Magistratii de la Curtea de Apel din Constanta urmeaza sa decida daca ii dau voie sa se opereze in conditiile cerute de latifundiar. La ultima prezentare, Tribunalul Constanta a decis ca omul de afaceri se poate opera intr-un spital din afara penitenciarului insa numai sub paza.
Comentarii
Adauga un comentariu