Local

Veste trista pentru amanta managerului de la Institutul Socola din Iasi. Poate medicul Oprisanu sa o salveze?

Publicat: 06 oct. 2016
1

@ Asistenta medicala de care s-a indragostit managerul Institutului de psihiatrie din Iasi ar putea avea mari probleme @ Totul este legat de promovarea de care a beneficiat amanta medicului oftalmolog Gabriel Oprisanu

Asistenta medicala Amalia Iurascu ar putea pierde functia dobandita recent la Institutul de psihiatrie Socola din Iasi, cea de asistent medical principal sef la Sectia IV acuti. Concursul a fost contestat inainte de sustinerea probelor, scris si interviu. Reprezentantul  Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din România (OAMGMAMR), filiala Iasi, a descoperit ca o parte din legislatie era abrogata si in comisia de concurs persoana desemnata de acesta figura ca observator.

Dupa ce presedinta OAMGMAMR Iasi a amenintat ca va depune plangere, comisia de examen a acceptat ca membru reprezentantul acestei organizatii. Reprezentantul Sindicatului Sanitas Iasi s-a retras din comisie, deoarece membrii nu au acceptat sa fie mai mult de trei subiecte din care sa extraga comisia. Salariatii sustin ca aceasta situatie nu a fost acceptata pentru ca Amalia Iurascu, amanta managerului, sa promoveze concursul. Pana la ocuparea postului de asistent medical sef, aceasta era director de ingrijiri la Institutul de psihiatrie.

In aceasta perioada, conducerea unitatii medicale organizeaza, din nou, concurs pentru ocuparea celor 4 posturi de asistent medical principal sef care nu au fost ocupate. Presedintele Sanitas Iasi a primit o adresa din partea institutului, pentru a desemna o persoana care sa faca parte din comisia de concurs. Liderul salariatilor din sistemul sanitar iesean a inmanat un memoriu ministrului Sanatatii, la sfarsitul saptamanii trecute, cand Vlad Voiculescu a efectuat o vizita la Iasi, prin care i-a semnalat neregulile privind organizarea si desfasurarea acestui concurs. De altfel, ministrul Voiculescu stia ca exista probleme la unitatea medicala ieseana.

„Nu vom desemna o persoana in comisia de concurs pentru posturile de asistent medical principal sef la Institutul Socola pana nu primim raspuns de la Ministerul Sanatatii. Ultima zi de depunere a dosarelor este 21 octombrie. Daca nu vom avea un raspuns pana atunci, vom lua o decizie in biroul executiv Sanitas. Este posibil ca ministrul Sanatatii sa dispuna anularea concursului sau sa spuna ca procedura a fost corecta. Vom vedea ce pozitie adopta ministerul”, a declarat Iulian Cozianu, presedintele Sanitas Iasi. Cotidianul BUNA ZIUA IASI a publicat mai multe articole in care a prezentat detalii despre povestea amoroasa dintre manager si asistenta medicala si inelul de logodna cu diamant pe care i l-a facut cadou dr. Gabriel Oprisanu.
Comentarii
 • Vă sfătuiesc pe toți care luptați împotriva buhaiului Iubirică Gaborel să-i scrieți mesaje pe facebook domnului ninistru Vlad Voiculescu ! Trebuie să mărim presiunea pentru a scăpa Iașul de acest animal hoț și fără pic de suflet ! Socola este în prada BUHAIULUI !

 • Culmea prostiei si a intereselor politice : sa pui manager la un spital de psihiatrie un medic oftalmolog !!!! Asta deja se chiama prostie si interes politic ! De asta merg lucrurile in tara asta asa cum merg………….

  • Bai da la Spiridon este manager vre-un chirurg sau altceva??? Posturile de manageri pot fi ocupate de medici, economiști sau juriști..!!!! Ce treaba are specialitatea???? Cu funcția de manager….???? Daca ai studiile de manager in sănătate poti fi si medic de familie… gogomăniilor…:) 🙂 🙂 maxima prostie la Socola asta… dar ne uitam la comentarii si ne dam seama! !!

 • Corect ! Dar pe lângă faptul că nu este de specialitate, acest jeg uman de Oprișanu are un suflet foarte rău ! La Socola trebuie un om cu iubire de semeni ! Habar nu aveți câți oameni a lăsat fără pâine această bestie cu chip uman ! El a venit la Socola pentru 3 lucruri : a fura, a demola și a fecunda !

 • Suntem de tot rasul!Prof.Branzei su Pirozynschi se rasucesc in mormant cand vad ce mizerii umane conduc Institutul.Amalia a facut de ras corpul asistentilor medicali.Uitati-va pe pagina ei de facebook si veti vedea ce cv cu facultati si masterate si-a trecut.De-a dreptul penibila avand in vedere toate ilegalitatile si smecheriile cu care a ajuns in varf.Cei doi ameninta in stanga si-n dreapta pe toti cei care indraznesc sa-i infrunte si sa nu se supuna poftelor lor bolnave si ideilor lor abuzive pe care le pun in practica fara frica si mai ales fara minte.Cei doi,Oprisanu si Amalia sunt absolut DIABOLICI SI RAZBUNATORI!Din pacate pentru ei mai mult ca sigur vor intra in belele si vor trage dupa dansii si alti oameni care din frica sau interese le-au sprijinit interesele bolnave!

 • Eu îl felicit pe Petrică Movilă că luptă cu acest i diot de Oprișanu, dar aș vrea să văd și alți politicieni ieșeni că se implică în alungarea acestui buhai de la Socola !Primăria, UMF-ul, alte partide cam dorm în acest caz. Buhaiul trebuie scos în șuturi și cu cătușe din Socola !

 • Nu vorbiti doar de Socola, in orice institutie din Iasi se intimpla astfel de telenovele amoroase. A se vedea Directia de Drumuri si Poduri, ca sa nu mai vorbim de Directia de Finante. Toate „doamnele bine” vin la aceste institutii pentru ce????pentru a face amor in masina cu Laicu de la Drumuri&Podete;in drum spre Botosani sau pentru a le fecunda Dobos Anton in biroul lui de mare director

 • Movila are un proces penal fabricat de Oprisanu si Cornenush infractorul dat in suturi afara din baroul de avocatura Iasi.Ghiciti acu cate plangeri penale are pe rol Oprisanu si cate va mai avea!Fara numar,fara numar!…

 • Personal nu am nici o emoție că această haimana de Oprișanu va fi arestat ! Un imbecil notoriu ! Îmi pare rău că acum un an Academia Română i-a girat circul de Zilele Socolei ! Dar promit că anul ășta nu va veni nimeni de acolo ! Mă voi ocupa personal !

  • Noi, doctorii din Socola suntem vinovati, noi il lingusim, noi ii oferim solutii ca sa umileasca si sa huleasca salariatii, noi facem gastile in care nu trebuie sa intre anumite persoane, practic, noi facem toate jocurile, in care el a avut toate interesele sa intre. Posturile de medici si asistente au fost ocupate doar de cei care au cotizat la comisieii care au dat mai departe si lui Opritibanul . Cerem verificarea concursurilor de asistente de la Ghelerter si celelalte sectii din Iasi

 • Este foarte interesant cine a ajuns sa conduca Institutul Socola: un oportunist habarnist din Botosani cunoscut in judetul lui natal doar prin manareli si ilegalitati, pus manager la spitalul de psihiatrie din Botosani deoarece a permis sefului CJ Botosani de atunci , nea Miaitza Tabuleac sa apara pe postul SOMAX TV viitor Rapsodia, odata ajuns manager acolo in locul doctorului Vlad ce a condus spitalul 20 de ani fara nici un eveniment, Gabitzu a reusit in 20 de zike sa produca 2 greve spontane si un mars spre CJ pentru inlaturarea lui; alt personaj Amalia fosta Iurascu o persoane despre care nu are nici un sens sa se mai scrie ceva si in sfarsit cornelush Prepelita avocatul multor din spital recomandat de zvapaiata lui sotie in prezent un cerber dur si fara scrupul a lui Gaborel. Mai introducem in peisaj 9, 10 pitpalaci care stau la caldurica acum ca le este bine si fac scut in jurul celor 3 si avem o imagine cat de cat a lucrurilor.

 • Sa vedem si traseul d lui manajer: director medical in spitalul din orasul Saveni, sef DSP pe vremea guvernului Tariceanu, ” mogul” de presa prin preluarea postului TV Somax impreuna cu don ing Muntianu pe care l a uns manager la spitaluk judetean din Botosani, aservirea postului TV sefului CJ, manager la psihiatrie Botosani, candidat la Primaria municipiului Botosani o perioada cand a fost schimbat chiar in campania electorala deoarece conform sondajelor nu avea nici o sansa, o perioada s a invartit prin Anglia dupa care a aparut taind frunze la caini la ministerul d lui Banicioiu unde statea la panda oportunist pt vre un ciolan si numai bine a picat faza cu Lucica si s a infipt in Socola. Nu pot sa remarc modul in care si a mascat caracterul la inceputul manageriatului dar omu stia de la Botosani sa nu dea cu bata n balta de la inceput si incet incet a invatat spitalul si a dat arama pe fata.

 • Nu va imaginati ca a obtinut vreo acreditare a unui spital vreodata, era vorba sa se acrediteze ceva spitale prin Botosani cand era sef la psihiatrie dar nu a mai apucat. Aici in Socola a fost experimentul lui cu acreditarea pe care cred ca nu ar fi obtinut o fara mobilizarea exemplara a personalului unitatii care desi este dezbinat in momentele critice da divada de i mibilizare exemplara..de fapt acreditarea era sa nu fie deoarece cei de la Calitate niste ragalii cu aere de vedete vezi pe D na Varareanu stie tot sau pe obositul ala de a dat copiile de buletin Gullivet , erau pe langa….acreditarea am luat o nu pt ca a fost Oprisanu manager cu pentru ca asa trebuia sa nu ramana judetul fara spital de veseli…si asta din cauza procedurilor de lucru facute de copy paste de cei amintiti.

 • Dragi subalterni din Socola,v-am carpit o alee din spital,v-am mutat pavilionul administrativ ,v-am suflat mucii pe fetele voastre(mai putin pe-ale amantei mele,prepelitoilor oportunisti si retardati si-ai altor pupincuristi de-ai mei),v-am facut recolta bogata la Sipote,v-am bagat pe toti de unde ati iesit ,va mai fac zilele Socolei,nitel reclama pe la posturile locale de 2 bani si m-am scos!Latrati cat vreti,eu MareleStan ,pardon,Bran Oprisan, m-am hotarat sa stau pe capul vostru si sa-mi bat joc de voi pana va ia dracu pe toti!O sa va dovedesc ca nu plec,fratii mei din PSD si UNPR ma vor ajuta sa va rod creierii si ficatii.Tampitilor din Socola care sunteti!Ura Botosani!

 • Dragi subalterni din Socola,v-am carpit o alee din spital,v-am mutat pavilionul administrativ ,v-am suflat mucii pe fetele voastre(mai putin pe-ale amantei mele,prepelitoilor oportunisti si retardati si-ai altor pupincuristi de-ai mei),v-am facut recolta bogata la Sipote,v-am bagat pe toti de unde ati iesit ,va mai fac zilele Socolei,nitel reclama pe la posturile locale de 2 bani si m-am scos!Latrati cat vreti,eu MareleStan ,pardon,Bran Oprisan, m-am hotarat sa stau pe capul vostru si sa-mi bat joc de voi pana va ia dracu pe toti!O sa va dovedesc ca nu plec,fratii mei din PSD si UNPR ma vor ajuta sa va rod creierii si ficatii.Tampitilor din Socola care sunteti!Ura Botosani!

  • Fara pozitia mea Opritibanul nu putea sa faca nimic din toate astea. Opritibanul l-a schimbat pe dr. Turliuc si m-a pus pe mine pentru ca asa am vrut. E bine? Ce? Eu is profesor, eu si cu sotul meu hotaram, doar n-am sa va las pe voi, nenorocitilor de subalterni sa conduceti spitalul. Pe Cristi l-am terminat, dar mai sunt si altii care urmeaza, incet, incet, eu ma apropii.

 • Buna baieti boarfa de lola sunt ma refer la baieti de la 1 b aia care mau tarait in turele de noapte ce sa va zic sunt foarte suparata ca nu am iesit la sanitas de la 1 b ma m tirat dupa ce fosti mei cumnati interlopi toti erau plini de belele dar cum mie imi place ***vareala mam bagat in clanul hartopeanu boul de barbatamiu a inceput sa ma foloseasca prima data la adus pe cumnatul meu nuta hartopeanu cu o groaza de belele furturi guri rupte talharii iam facut vreo juma de an plata lui donciu si mi la scapat am facut combinati grele la 1 b pe boul de cristi sotul meu lam pus odata de la batut pe unul cu care nu voiam sa ma fut dar lam imbarligat si a venit si la poarta la nenorocit pe adrian prepeleac lam bagat la ati de la 1 mia facut dorina viteza ca ai rupeam usa cu interlopii si batea la ochi mam lipit la triaj anca eram sub comanda clanului hartopeanu trebuia sa nu mai ies in evidenta am ajuns la triaj ca si coordonatoare pentru o zi ca mam luat la bataie cu liviu morarasu o cunostinta veche de a lui donciu mi sa facut viteza si de acolo in cele din urma barbatamiu se imbolnavise grav si iam dat viteza ca na ma facea de ras vazanduma singurica am inceput sa ma tatuez sa atrag mai multi golani ca mie imi place in fund ati vazut ce tarta mare am asa o voi imvata si pe ficamea la fel sa faca cu gura si cu ***u e cel mai misto dar sa revin find suparat ca nu am fost aleasa stiu sa manui fff bune faceboucul asta si am inceput ca o bagaboanta sa ma aliez cu popeanca si asta mia dat niste ***rai de a rup *** n mine latram amandoua pe face ca na acasa avem net jmecher si golaniile aste le stiu de la fostii mei cumnati interlopi dupa corduneni erau clasati mia placut sa traiesc numai intre golani acum baieti sunt free tatuata toata din cap pana in picioare numai buna de supt sunt si asa cristinel al meu nu ma bulea niciodata bine caut sa fac numai rau ami vine in cap sa sl dau in gat pe nuta hartopeanu ca ai stiu toate mersurile de pe la amanetele pe care le conduce cumpara si baga la amanet numai ce e din furat amanetul e de forma are multi tovarasi talhari care ai vinde marfa buna a se verifica amanetul din pa***ari acolo sunt lantisoarele voastre doamneleor telefoanele etc vreau sa fac ceva sa ies in ievidenta cs boarfa sunt boarfa vreau sa mor ma tine mihalache numai sus la grati vreau sa scap votatima va sug pe toti voi reveni si in editiile urmatoare cu viata mea mizerabila pe care o duc am multe dosare de povestit va pup in *** pe toti amantii mei si ai fetei mele o zi buna sa avet cu incredere lola mitrica fosta hartopeanu

 • Pentru mai multe despre ***va de mine si colega mea de pat mirela lasati mesaj aici daca vreti sa mai aflati din cele vechi si cele noi din nisip nu faci mancare nici din ***va fata mare

 • Realitatea e cruda in ceea ce priveste situatia asistentilor medicali iar cei mai multi dintre ei sunt de duzina cu studii facute la apelul bocancilor.
  Coruptia incepe inca din scoala unde zeci de doamne trecute de 30 de ani, cu dare de mana se inscriu la aceste scoli sanitare pe care nici nu le frecventeaza, sa detaliez..sunt femei care in 3 ani de zile au fost de 3-4 ori pe la scoala..ele avand serviciu pe alte ramuri..gen vanzatoare, femeie de serviciu, infirmiere prin strainatate. Iar in 3 ani de scoala…de prezenta fictiva dar cu cotizatii la profesori…atentie mii de euro…ajung sa absolve scoala cu aproape 10.

 • Si asa ajung doamnele asistente ,,pricepute,, in ale meseriei, sa bantuie prin spitale, pe la patul bolnavului sa l ingrijeasca pe bajbaite si sa urle ca niste leoaice dupa spaga sarmanului bolnav..ca ele au avut de cotizat in 3 ani de scoala plus postul platit din spital. Nu zic eu ca sunt curve…ci oameni fara credinta, fara demnitate, fara omenie iar pentru bani sunt in stare sa faca orice, numai conteaza consecintele si suferintele celor internati. Atat la medici, mai ales la ei, cat si la asistenti..medicina pe mana cui nu trebuie este otrava.

  • Si asa ajung doamnele asistente ,,pricepute,, in ale meseriei, sa bantuie prin spitale, pe la patul bolnavului sa l ingrijeasca pe bajbaite si sa urle ca niste leoaice dupa spaga sarmanului bolnav..ca ele au avut de cotizat in 3 ani de scoala plus postul platit din spital. Nu zic eu ca sunt curve…ci oameni fara credinta, fara demnitate, fara omenie iar pentru bani sunt in stare sa faca orice, numai conteaza consecintele si suferintele celor internati. Atat la medici, mai ales la ei, cat si la asistenti..medicina pe mana cui nu trebuie este otrava.

 • Traim vremuri cumplite, unde lacomia, invidia, rautatea, ura, egoismul treneaza in inimile romanilor si asta se datoreaza lipsei de credinta, de frica de Dumnezeu. Coruptie, nepotism este peste tot, in politie, sanatate, invatamant, guvern mafiot etc. Pacat de cei tineri si talentati, dedicati profesiei de asist medical dar care n au vazut spitalele decat in practica ..iar la angajare li s au trantit usile in nas..iar ei au luat drumul strainatatii…asta e realitatea

Adauga un comentariu