Actualitate

Veste soc! Un tanar politician iesean a incetat din viata

Publicat: 27 dec. 2014
1

Veste soc in mediul politic. Unul din cei mai tineri politicieni ieseni a incetat brusc astazi din viata. La nici 38 de ani impliniti, Vlad Hogea a plecat subit dintre noi in urma unui infarct. In ultima vreme, Vlad Hogea se implicase in proiectul Partidului Romania Unita, insa nu a mai apucat sa-si vada visul dus pana la capat. Hogea a fost unul din cei mai tineri si promitatori politicieni ai Iasului. A fost ales deputat pe listele PRM la numai 23 de ani si era considerat un politician cu idei inovatoare. 
In urma sa, Vlad Hogea lasa o familie indurerata, un copil de numai cateva luni si un mediu politic mai sarac prin absenta sa. Pe 9 ianuarie 2015 si-ar fi serbat ziua de nastere. 

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Comentarii
  • Lasati, lasati..stim bine cine a fost Hogea nu tre’ sa ne spuneti dvs. Insa, da..e pacat cand un om moare, mai ales tanar. Dar nu intindeti coarda cu personalitatea lui pt ca s-ar putea sa nu aveti parte numai de mesaje „da bine”.

   • personalitatea care a avut-o nu se compara cu numarul demonilor din tine
    esti atat de posedat incat te crezi in masura sa ridici piatra, si sa arunci cu piatra
    nu sta asa, elibereaza-te, iluzia ta ca traiesti in adevar o au si teroristii-sinucigasi
    odihneasca-se in pace!

     • Ba jegule, ce crucea ma-tii tot o **** atata?? Daca a murit un traseist, un antisemit, o loaza cu alte cuvinte trebuie musai, sa-i recunosc merite ce cu 10 ore inainte de-a crapa, nu i le-am atribuit vroedata?Suge-m-ai de la varful dej’telor in sus de ***** ordinar! Ia-ti mortul in skinare si rade-o in p…cu sacul!

 • Cititi aici cum functioneaza tzeapa cu angajarile: smartwoman.hotnews.ro/job-part-time-sau-full-time-la-domiciliu-nu-va-costa-decat-intre-35-si-7800-ron.html

 • Dumnezeu sa-l ierte! Mare om insa n-a apucat sa ajunga pentru a fost prea ocupat sa schimbe partidele, ca un smecheras oarecare, interesat sa nu scape oportunitatile oferite de politica. Cu asta s-a ocupat, asa incat lasati-o mai moale cu „un mare om”…Oricum, ramane valabil: Dumnezeu sa-l ierte!

 • Vlad Hogea va ramane in istorie, intelectual de mare valoare si iubitor de oameni. Am pierdut un prieten adevarat. Sincere condoleante familiei indoliate.

  • va ramane in istorie o ****.un kkt oportunist si fara cunostinta de dragoste de MOLDOVA si IASI.MARS IN NEGURA EXISTENTEI UMANITATII !

 • Bai z.d,r,e,t,e,l,o,r chiar nu aveti rusine si bun simt din pacate omul a murit ce mai conteaza acum ce a facut si cine a fost doar niste onanisti frustrati pot posta astfel de comentarii Rusine !

 • Bai z.d,r,e,n,t,e,l,o,r chiar nu aveti rusine si bun simt din pacate omul a murit ce mai conteaza acum ce a facut si cine a fost doar niste onanisti frustrati pot posta astfel de comentarii Rusine !
  Raspunde la acest comentariu

 • Fie ca Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca in vesnicele plaiuri ale legilor, proiectelor….si poate sa-i duca si pe toti prietenii lui la fel de mari politicieni, pe aceleasi vesnice plaiuri!!

 • Poate ea dupa el toate ciumele, talharii, comunistii, turnatorii, securistii din politichie ca tot oameni de onoare sunt, in piz-da mami lor de ordinari care au distrus ROMANIA!

  • poate te ia (ia se scrie corect,nu ea) si pe tine,analfabetule.Exprima-ti dorinta si te iau eu pana de Revelion si te duc fix in fundul iadului,ca tot n-ai ce face pe-aici.

 • S-a dus un OM, oameni buni!!! Facem parte din aceeasi specie sau sunteti de pe alt nivel al regnului animal???
  Dumnezeu sa te ierte VLAD! Prieteneii tai iti vor simti lipsa.

 • Scaraoski eu sunt in iad si ii dau mueeeeeeeeeeee Mamei tale si la toata familia ta de ciume rosi comuniste in piz-da mati. Ca tine este plina Romania! Cind termin cu ei vi tu la rind!

 • Draga Vlad,
  Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa iti fie tarana usoara!
  Sa aiba grija bunul Dumnezeu de cei pe care i-ai lasat in urma ta si aici ma refer la fetita ta si la sotie.
  Dumnezeu sa aiba grija de tine!

  • O sa fie al dracului de ocupat Dumnezeu asta sa aiba-n grija atâta omenire. Io zic macar pe nevasta-sa s-o scoatem de pe lista, s-o gasi cineva sa aiba grija de ea …

 • Dumnezeu sa-l ierte!
  Dragi ieseni si-ntregul sat
  Vezi ce-i omul – un rahat
  Ieri era in varful căşii
  Azi s-a dus in p…a măsii.

 • Se deduce din majoritatea comentariilor postate ca santeti o tara de idioti frustrati ,individualisti .insensibili si nesimtiti nu va mirati ca traiti prost o meritati din plin o parte din voi revizuiti- va caligrafia aveti mari lipsuri

  • Excelent spus, foarte adevarat si bine punctat, citesc si ma ingrozesc de bcucuria acestor oameni, bucurie ca ce? ca a murit un tanar de 37 de ani lasand in urma o familie , o fetita de 4 luni, si o imensa durere, ce a furat el? cui a furat? aratati-mi sa vad? Va meritati soarta, sa zace-ti in mizerie si saracie!!

 • Dumnezeu sa il ierte si sa ii intareasca familia! sa aiba putere sa treaca peste nenorocirea ce s-a abatut asupra lor! Stiti cumva, avea antecedente la inima? Alte probleme? E ciudat ca la varsta lui sa faca infarct.

Adauga un comentariu