National

Veste proasta pentru Marina Almasan de Sarbatori

Publicat: 30 dec. 2014
1

Georgica Cornu, iubitul Marinei Almasan, ramane sub control judiciar, au decis judecatorii in dosarul evaziunii fiscale anchetate de DIICOT.

Anchetat penal de DIICOT in dosarul de evaziune fiscala in care este acuzat ca a prejudiciat statul roman cu peste 61 de milioane de lei impreuna cu membri ai mafiei tiganesti a facturilor false de la Strehaia, Georgica Cornu, patronul grupului de firme Confort – Izometal a incercat, inainte de Craciun, sa scape de controlul judiciar.

Citeste si Scandalul a reizbucnit! Almasan l-a dat din nou in judecata pe Victor Socaciu!

In acest dosar, in care instanta a decis ca poate fi cercetat in stare de libertate, Cornu a primit control judiciar, printre interdictiile primite aflandu-se si acelea de a parasi tara si de a lua legatura cu ceilalti anchetati in dosar. Apararea acestuia a solicitat inlocuirea controlului judiciar pe motive medicale.

DIICOT a solicitat respingerea solicitarii, invocand printre altele ca nu se impune renuntarea la interdictia de a lua legatura cu ceilalti inculpati in conditiile in care au aparut noi probe si martori care dovedesc ca o parte din facturi au fost completate in fals de angajati ai firmelor sale si au existat actiuni de influentare a celorlalti inculpati din dosar.

Citeste si Marina Almasan, DECLARATII UIMITOARE: „Nu mai aduc pe lume niciun PLOD. Nu ma

Tribunalul Timis a respins solicitarea lui Georgica Cornu, care a contestat-o, dar acesta nu a avut sorti de izbanda nici la Curtea de Apel Timisoara.
Adauga un comentariu