Sport

Veste INGROZITOARE pentru Gica Popescu

Publicat: 05 dec. 2014
1
Gica Popescu este incarcerat la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat in Dosarul Transferurilor, iar acum a primit o veste teribila: Tribunalul a declarat falimentul scolii sale de fotbal din Craiova.
Scoala de fotbal „Gica Popescu” este istorie dupa ce Tribunalul a pronuntat falimentul acesteia. Tribunalul Dolj, Sectia a II-a Civila, a incuviintat, in octombrie, cererea de intrare in faliment a firmei care ii apartinea fostului international. Infiintata in 2000, gruparea a produs o vreme jucatori care au evoluat chiar in Liga I.

Citeste si: A fost ELIBERAT!

Din cauza crizei, Scoala de fotbal „Gica Popescu” s-a afundat in probleme financiare, iar anul trecut, in iulie, a intrat in insolventa, cerand protectia tribunalului in fata creditorilor. Societatea acumulase datorii de 900.000 de lei, cea mai mare parte provenind din taxe si impozite neachitate la bugetul de stat. Dupa ce Gica Popescu a intrat la inchisoare, Scoala de fotbal n-a mai putut fi salvata.

Citeste si:  Gica Popescu a primit o OFERTA de nerefuzat

Administratorul judiciar a cerut falimentul pentru ca, desi Gica Popescu isi exprimase intentia de a propune un plan de reorganizare, acest document n-a mai fost elaborat si nici depus, scrie ProSport.
Ce jucatori a lansat scoala lui Gica Popescu: Ionut Stancu, Ovidiu Burca, Ionut Rada, Constantin Grecu, Stefan Barboianu, Lucian Filip, Ionut Nastasie, Adrian Stoian, Sabrin Sburlea, Vlad Morar.
Sursa: romaniatv.net Adauga un comentariu