Magazin

Veste incredibila despre programele HBO

Publicat: 20 ian. 2015
1

Televiziunea HBO va putea fi urmarita gratuit de abonatii de cablu si platforme digitale (DTH) din Romania, in weekend-ul 23-25 ianuarie.

Timp de trei zile, telespectatorii pot vedea, fara abonament, blockbustere si numeroase seriale de succes. Programul HBO va fi disponibil de vineri de la pranz abonatilor de cablu si DTH din Romania.

Vineri, de la 19:50, va fi difuzat filmul „The Best Offer/ Oferta irezistibila“ (2013), care prezinta povestea renumitului colectionar si expert in arta Virgil Oldman (Geoffrey Rush). Intr-o zi el primeste un telefon de la misterioasa Claire (Sylvia Hoeks) care ii cere sa evalueze niste opere de arta detinute de familia ei. Va fi inceputul unei relatii care ii va schimba viata pentru totdeauna.

Vineri si sambata noapte cinefilii sunt invitati sa urmareasca un maraton „True Detective/ Detectivii din Louisiana“, unul dintre cele mai apreciate seriale HBO ale anului trecut, cu Matthew McConaughey si Woody Harrelson in rolurile principale. Serialul-drama se centreaza pe povestea a doi detectivi ale caror vieti se impletesc in timpul unei anchete de urmarire a unui ucigas, care incepe cu investigarea unei crime bizare din 1995 pana la redeschiderea cazului in 2012.

Programul HBO de sambata cuprinde titluri de neratat, printre care „The Kings of Summer/ Regii verii“, „Game Change/ Jocul se schimba“ (Woody Harrelson, Julianne Moore, Ed Harris), „Blue Jasmine“ (Charlie Tahan, Alec Baldwin, Cate Blanchett), „Fading Gigolo/ Gigolo de ocazie“ (John Turturro, Woody Allen, Vanessa Paradis, Liev Schreiber, Sharon Stone), scrie adevarul.ro.

De la 22:10, HBO difuzeaza „Lawless/ In afara legii“ (Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke, Guy Pearce, Jessica Chastain) care reda povestea adevarata a infamilor frati Bondurant: trei frati care fac contrabanda cu bauturi alcoolice si care isi incearca norocul la visul american in statul Virginia din perioada prohibitiei.

Duminica, dupa filmul de la ora 20:00, „Getaway/ In afara legii“, cu Ethan Hawke si Selena Gomez, telespectatorii HBO sunt invitati sa urmareasca un nou episod din cea mai ampla productie realizata de HBO Europe in Romania. „Umbre“ este o drama cu influente de comedie neagra si spune povestea lui Relu, un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. Dupa ce omoara accidental un om, Relu vrea sa iasa din lumea interlopa, dar nu mai are cale de intoarcere.
Adauga un comentariu