International

Veste bomba pentru tineri: VACANTA GRATUITA de o luna oriunde in Europa

Publicat: 05 oct. 2016
1

Adolescentii europeni primesc o veste buna de la Bruxelles: posibilitatea unei vacante gratuite la implinirea varstei de 18 ani, scrie Financial Times.

Dupa ani in care rata somajului in randul tinerilor a fost ridicata, adolescentii europeni primesc o veste buna de la Bruxelles: posibilitatea unei vacante gratuite la implinirea varstei de 18 ani.

Comisia Europeana vrea sa acorde o vacanta gratis adolescentilor care implinesc 18 ani, care le va permite sa calatoreasca cu trenul prin Europa pentru o luna fara sa plateasca niciun ban.

Violeta Bulc, unul dintre sefii pe Transport ai Uniunii Europene, a spus in Parlamentul European ca ”admira indrazneala si nivelul de ambitie al propunerii” si ca sunt pregatiti sa exploreze proiectul.

Oficialii din cadrul diviziilor executive din UE au respins in trecut ideea unei calatorii gratuita de o luna in UE pentru adolescenti, scrie zf.ro. Totusi, ideea are sustinere din partea mai multor europarlamentari, care considera ca ar putea vindeca Europa de dezbinare.
Adauga un comentariu