@ Cristian Adomnitei a scapat de ieri de toate interdictiile pe care le avea in dosarul in care este acuzat de comiterea infractiunii de favorizarea infractorului si fals intelectual @ Instanta de judecata a revocat masura controlului judiciar si pentru restul acuzatilor
Ieri dupa-amiaza, judecatorii de la Curtea de Apel Iasi au decis sa revoce masura controlului judiciar care i-a fost impusa lui Cristian Adomnitei in dosarul in care este acuzat de comiterea infractiunii de favorizarea infractorului si fals intelectual. Practic, Adomnitei va ramane fara nicio interdictie.
„Admite contestatiile formulate de inculpatii Adomnitei Cristian Mihai, Jinga Cristina Teodora si Irimescu Ingrid împotriva incheierii din 16 septembrie 2016 pronuntata în dosarul penal nr. 4765/99/2015/a13 al Tribunalului Iasi, incheiere pe care o desfiinteaza în integralitate. Rejudecând cauza, in temeiul dispozitiilor art. 208 alin. 5 Cod de procedura penala cu referire la art. 207 aliniatul 5 teza I Cod procedura penala coroborat cu disp. art. 242 alin. 1 teza I Cod de procedura penala, revoca masura preventiva a controlului judiciar dispusa fata de inculpatii: Jinga Cristina Teodora, Irimescu Carmen Ingrid si Adomnitei Cristian”, se arata in decizia judecatorilor.
Adomnitei este acuzat ca a platit firmei Laser Co o serie de servicii care nu fusesera prestate. Tot scandalul de la Consiliul Judetean Iasi a pornit de la un contract incheiat pe data de 27 septembrie 2013 cu firma Laser Co SRL, ce prevedea ca, pentru suma de 340.000 lei, prestatorul se obliga sa promoveze imaginea judetului Iasi. Este vorba, in principal, de promovarea imaginii Iasului prin intermediul unor materiale tiparite.
In urma unui audit intern, inceput in luna februarie 2015, functionarii din cadrul Serviciului de Audit Intern au descoperit ca nu au fost predate materiale in valoare de 277.000 lei, iar Adomnitei a incercat sa-i acopere pe cei care au furat banii. Pentru seful suspendat al CJ situatia este mult mai grava, pentru ca plenul institutiei s-a constituit parte in dosar, cu scopul de recuperare a prejudiciului, iar acesta a ajuns aproape la 400.000 lei cu tot cu penalitati.
Alaturi de el, a mai fost trimisa in judecata si Cristina Teodora Jinga, directorul executiv al Directiei Proiecte si Dezvoltare Durabila din cadrul Consiliului Judetean Iasi. Aceasta este acuzata de abuz in serviciu, fals intelectual si instigare la fals intelectual. Pentru infractiuni similare a fost trimisa in judecata si Ingrid Carmen Irimescu, sef al Serviciului Proiecte si Parteneriate din Directia Proiecte si Dezvoltare Durabila din cadrul Consiliului Judetean Iasi.
„Pentru ca acest contract sa fie atribuit SC Laser Co SRL, inculpata Popa Letitia Elena a întocmit si utilizat documente false (CV-urile unor angajati), pentru a crea aparenta îndeplinirii criteriilor de admisibilitate si conformitate a ofertei, depunând apoi toate aceste înscrisuri la autoritatea contractanta, Consiliul Judetean Iasi”, au explicat procurorii unul dintre aspectele retinute in dosar.
ÎL SPALĂ PE GOLANUL ACESTA FIINDCĂ NEVASTĂ-SA ESTE JUDECĂTOR ? ORDINARUL INFATUAT A FĂCUT NUMAI RELE ÎN IAȘI ! MARE POLITICIAN PNDLIST !
crapa pipota-n tine….hahaha
ce te mai bucuri buzea anca adomnitei ! unde o sa te mai duca sa ti-o traga?