Actualitate

Verdict FINAL in dosarul Microsoft! Pedepse URIASE- UPDATE

Publicat: 03 oct. 2016
1
UPDATE: Verdict FINAL in dosarul Microsoft. Lui Dorin Cocos i s-a majorat pedeapsa de la doi ani, la trei ani si patru luni. Totodata, omului de afaceri i se confisca suma de noua milioane de euro. Fostul ministru Gabriel Sandu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare. Fostul primar din Piatra Neamt Gheorghe Stefan a fost condamnat la sase ani de inchisoare cu executare. Omul de afaceri Nicolae Dumitru a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare cu executare in dosarul Microsoft. Totodata, omului de afaceri i se confisca 2.5 milioane de dolari si un milion de euro. Decizia Curtii Supreme este definitiva.
UPDATE
: Niro, a fost condamnat la doi ani si patru luni, Gabriel Sandu, a fost condamntal la trei ani de inchisoare si  Gheorghe Stefan, a fost condamnat la sase ani cu inchisoare
Zi grea pentru inculpatii din dosarul Microsoft. Curtea Suprema judeca astazi ultimul termen in acest dosar, in care procurorii cer pedepse maxime.
Gabriel Sandu, la iesirea de la Curtea Suprema:  ”Am facut denunturi impotriva gruparii infractionale transnationale si transguvernamentale. Prejudiciu in acest caz este 104 milioane de dolari, in perioada 2004-2008 si 114,5 milioane de euro 2009-2013. Era vorba de 27 de milioane de dolari prin care eu i-am recuperat prin neplata de la STS pentru ca nu au furnizat nimic. Sunt toti ministrii Educatiei si toti ministrii Comunicatilor si pentru toti cei pentru care s-a cerut aprobarea de la presedintele Traian Basescu pentru a fi cercetati”.Comentarii
  • Ambalajul face totul. M-am convins cand faceam s-ex cu Monica. Ce rapid se intarea picamerul cand o vedeam si ce rapid se imuia cand o dezbracam. Noroc ca mi-o sugea si crestea vazand cu ochi si simtita in cerul guri.

  • Pedepsele celor care fac evaziuni fiscale, i-au spaga si devalizeaza statul ar trebui sa fie triplate deoarece „ASTIA” prin actiunile si pozitia lor creeaza drame sociale.
    Dublati pedepsele din Codul Penal pentru POLITICENI, PRIMARI, DIRECTORI si asa zisii OAMENI DE AFACERI care au furat Romania de 20 de ani.

  • Dacă știe cineva de unde pot fura câteva milioane de dolari/euro pentru care sa iau 4-6 ani de pușcărie să-mi dea și mie pontul…

Adauga un comentariu