Magazin

Vedetele de la „Sunt celebru, scoate-ma de aici”, GRAV BOLNAVE dupa terminarea show-ului

Publicat: 17 mart. 2015
1
Gina Pistol, Ruby si Catalin Morosanu sunt cele mai bolnave vedete dupa experienta din Jungla Africana. Daca Ruby poate fi mandra ca a slabit 7 kilograme si ca i-au aparut doar niste bube pe fata, Gina Pistol si Catalin Morosanu sunt foarte speriati, dupa ce medici i-au diagnosticat cu ulcer si respectiv cu grave probleme de coloana. Dupa ce au stat 21 de zile in conditii greu de imaginat, Gina Pistol, Ruby si Catalin Morosanu isi doresc sa poata face minuni si sa se vindece de gravele probleme de sanatate pe care le-au dobandit in urma show-ului „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”.
Gina Pistol a ramas cu grave sechele in urma experientei din Africa. Pentru ca zile la rand a consumat doar lucruri greu de digerat, fostul iepuras Playboy a aflat ca are ulcer. O prietena apropiata iubitei lui Alin Cocos a declarat pentruca: „Nu-si da seama de la ce este, orice mananca ii face rau. Are mereu stari de voma si se manifesta la fel ca o indigestie”.
Urmatoarea in acest clasamament al bolnavilor este Ruby, care a ramas pe moment fara posteriorul celebru. Mai exact, artista in urma celor 21 de zile petrecute in jungla a slabit 7 kilograme, fapt care a determinat-o sa isi piarda formele. Mai mult decat atat, din cauza bauturilor pe care le-a consumat in timpul probelor, cantaretei i-au apaut si numeroase bube pe fata.
Desi a fost desemnat Regele Junglei, si Catalin Morosanu se afla printre vedetele care s-au imbolnavit in urma experientei de viata din Africa. Luptatorul K1 are grave probleme cu coloana, fapt ce l-a determinat sa isi faca rezervare la un centru specializat in rezolvarea acestor cazuri. Iar din primele zvonuri se pare ca rezervarea la acea clinica il va costa pe Catalin Morosanu numai putin de 5.000 de euro.Adauga un comentariu