Magazin

Vedetele de la noi pentru care divortul si nunta sunt un sport. Cine este in top – FOTO

Publicat: 22 iun. 2014
Cateva vedete de la noi par a se distra de minune divortand si casatorindu-se. Chiar daca unii s-au invartit in jurul aceleiasi femei, cum este cazul lui Silviu Prigoana, altii au cautat femeia ideala cu rabdare si interes. Asa a facut si Catalin Crisan (46 de ani), aflat acum la cel de-al doilea divort, dupa cel din 2009, cand s-a separat de Lucia Bubulac (50 de ani). Daca Lucia a fost parasita de solist, de aceasta data s-a intors roata, iar Ioana Alina Cupsa a fost cea care a plecat cu fetita din domiciliul conjugal. Catalin Crisan a recunoscut ca au divortat din noiembrie 2013 si lasa de inteles ca nu va inceta sa caute iubirea adevarata, semn ca o a treia casnicie n-ar fi deloc exclusa.
Ioana Alina Cupsa si Catalin Crisan s-au casatorit civil in decembrie 2010. In iunie 2011 au facut cununia religioasa, iar in decembrie 2012 a venit pe lume fetita lor, Lara Maria, pe care au hotarat sa nu o expuna opiniei publice. In 2009, solistul a divortat de Lucia Bubulac (50 de ani), dupa o casnicie care a durat 14 ani. Cei doi au impreuna doi copii, Daria (13 ani) si Raris (10 ani), care au ramas sa locuiasca impreuna cu mama.
 
Ilie Nastase a jonglat cu femeile ca pe terenul de tenis, dar la altar le-a dus pe patru dintre ele. Prima a fost fotomodelul Dominique Grazia, cu care Ilie Nastase s-a casatorit in 1972 si de care a divortat in 1980. La rand a venit Adelaide Alexandra King, nevasta din 1984 pana in 2003, urmata de Amalia Nastase, careia i-a pus verigheta pe deget in 2004. De aceasta din urma a divortat in 2010, iar in iunie 2013 i-a spus „Da” lui Brigitte Sfat (37 de ani), la Timisoara. Cununia religioasa au facut-o in noiembrie, in Poiana Brasov.
Situatia ramane tensionata intre Silviu Prigoana (50 de ani) si Adriana Bahmuteanu (40 de ani), cei doi fiind la un pas de despartire dupa scandalul izbucnit luna trecuta. Ar fi al patrulea divort, cei doi avand o vasta experienta la acest capitol. Prima femeie pe care a dus-o la altar a fost Viorica, mama lui Silvius si a lui Honorius, insa aceasta s-a stins la numai 31 de ani, in 1994. Pe Bahmu a facut-o nevasta lui in 2003, in 2004, 2005 si in 2009, cand Adriana era insarcinata in cinci luni cu Darius, baietel pe care l-a pierdut la numai trei saptamani de viata.
Celebrul compozitor Horia Moculescu a avut mare lipici la femei, insa nu si mult noroc cu ele in casnicii. In timp ce prima sotie a ramas in anonimat, urmatoarele trei au iesit la rampa. Moculescu le-a dus la altar pe suedeza Ulla Britt, apoi pe Ana Maria Karminke, cu care a avut si un fiu. Din pacate, acesta s-a sinucis in 2008, la 31 de ani. In 1989, Horia s-a casatorit cu Mariana Moculescu (46 de ani), de care a divortat in 2000 si de care il leaga o fiica, Nidia, dar si multe scandaluri.
Fostul premier Calin Popescu-Tariceanu a devenit pentru prima data ginerica in anul 1976, cand s-a insurat cu o colega de facultate. S-au despartit in 1980. A doua oara, s-a insurat cu fata fostului ambasador al Romaniei in Israel, Valeriu Georgescu, iar la rand a venit Cornelia Trantescu, cea care i-a daruit si primul copil. Cu Ioana Tariceanu s-a casatorit in 2003 si a divortat in 2011, iar pe frumoasa Loredana Moise (36 de ani) a dus-o la Starea Civila in iulie 2013.
Are 44 de ani si un iubit cu 11 ani mai tanar, pe Dani Otil. Pana sa ajunga aici, Mihaela Radulescu a fost de trei ori la starea civila. Prima data la doar 19 ani, cand s-a casatorit cu Bogdan Radulescu, cel de la care are si celebrul nume. S-au separat dupa numai sase luni. In 1997, Mihaela s-a casatorit cu Stefan Banica jr, insa si acest mariaj s-a stins dupa numai doi ani. In 2004, diva l-a luat de barbat pe Elan Schwarzenberg, dar au divortat in 2008.
Femei puternice si mari artiste. Asta si-a dorit Claudiu Bleont, de asta a avut parte. Actorul a fost casatorit cinci ani cu Irina Tapalaga, fiica regizoarei Sanda Manu si a actorului Stefan Tapalaga. Mariajul cu regizoarea si coregrafa Beatrice Rancea a durat 14 ani, pana in 2001, iar cel cu actrita Andra Negulescu s-a sfarsit in 2013, dupa 12 ani de casnicie. Acum, Bleont este casatorit cu actrita Iulia Lazar (37 de ani), care i-a daruit anul trecut o fetita, potrivit click.ro.Adauga un comentariu