Magazin

Vedeta inca socata de FURTUL de la conacul ei

Publicat: 21 aug. 2014
1
Artista se lupta de doi ani sa afle cine i-a spart conacul din satul Magura, comuna Bezdead, judetul Dambovita, iar rezultatul anchetei i se pare incredibil. In timpul unei alte spargeri, infractorii au omorat un barbat cu o bata de baseball, apoi au recunoscut ca erau pregatiti sa actioneze identic si in cazul cantaretei. Mihaela Mihai are insa alta varianta.
Dupa o viata de artist, Mihaela Mihai e spaima autoritatilor. Nemultumita ca nu s-a recuperat nimic din obiectele furate, evaluate la peste 30.000 de lei, artista sustine ca politia a pus cazul ei in carca infractorilor criminali fara probe si a contestat fara succes solutia autoritatilor.
 
Chiar daca au trecut doi ani, Mihaela Mihai isi aminteste totul perfect: „Hotii mi-au rascolit casa ca-n filme, am fost in stare de soc doua saptamani. Politia a adus un caine antrenat care s-a oprit la poarta vecinului caruia i-am lasat cheile de la poarta, sa le dea animalelor de mancare in lipsa mea. Politistii n-au luat in considerare proba, spunand ca e normal sa ia urma omului care vine des pe aici. Insa el nu a avut niciodata cheia casei… Apoi, tot ei au spus ca spargerea nu putea fi data decat de cineva care cunostea cei patru caini care erau liberi in curte. Au cerut urgent mandat de perchezitie pentru niste suspecti. Doamna procuror a autorizat perchezitia dupa trei zile. Dupa doua luni m-au anuntat ca i-au prins pe spargatorii care intre timp omorasera cu o bata de baseball un batran pentru a-i fura economiile din casa. Hotii au recunoscut ca si la mine venisera cu bata respectiva”, a spus vedeta, scrie ziarulring.ro.Adauga un comentariu