Eveniment-Social

Vatmanii si soferii RATP vor fi dotati cu uniforme. O fundatie va livra echipamentele

Publicat: 24 aug. 2016
1

Organizatia neguvernamentala „Alaturi de Voi” va aduce uniformele pe care le vor purta vatmanii si soferii regiei de transport a orasului. Primarul Mihai Chirica s-a aratat multumit de cum a decurs proiectul, acesta aratand ca procedura a fost una corecta. Organizatia a castigat recent licitatia organizata de municipalitate, pentru furnizarea uniformelor pe care le vor purta atat soferii, vatmanii, cat si controlorii regiei de transport, tinuta ce va deveni obligatorie. Fundatia Alaturi de Voi” a ofertat putin peste 433 mii de lei, si astfel si-a adjudecat licitatia. Conform contractului, „Alaturi de Voi” va livra 483 de uniforme, la un pret de aproximativ 900 lei pe bucata.

Uniformele livrate de fundatie vor contine sacou, vesta, camasa, cravata sau esarfa, pantaloni, respectiv fusta, precum si o sapca. În urma unor consultari publice a iesenilor, s-a decis ca vatmanii, soferii  si controlorii RATP sa poarte pantaloni gri, camasa alba, vesta gri si sacou cu inscriptia regiei de transport. Cravata, dar si marginile buzunarelor, vor avea culoarea verde. Primarul Mihai Chirica a anuntat si ca acordul ar urma sa fie pus in practica in cel mai scurt timp.
Comentarii
  • Pe langa uniforme,ar trebui initiate cursuri de bun simt pentru unii soferi ai RATP-ului,vorbesc parca s-ar rezi cu oile pe camp,si-si etaleaza burtile dezgolite.Se plang ca e f cald in autobuz,dar cei care lucreaza 12 ore in constructii,la 35′,poarta salopete. Ei de ce nu-si pun ceva peste burti ca nu sunt la plaja. Ce-ar fi sa calatorim toti in costum de baie ca doar e cald pentru toata lumea…….
    Bineinteles,nu generalizam.
    Cei mai” mojici” sunt pe traseul 44.

  • Oare numai mie mi se pare cam mult 900 lei pentru o uniformă? Adică nu-mi imaginez c-o să folosească cele mai bune materiale care să justifice prețul.

Adauga un comentariu