National

VASLUI: Femeie decedata in urma unui accident de circulatie. Se pare ca a adormit la volan

Publicat: 27 sept. 2015
1

O femeie si-a pierdut viata, duminica, in urma unui accident rutier petrecut pe DE 581, pe raza localitatii Badeana, comuna Tutova.

Femeia de 36 de ani, care se afla la volanului unui autoturism inmatriculat in judetul Galati, a adormit la volan, a pierdut controlul autovehiculului si a intrat intr-un cap de pod. La fata locului s-au deplasat mai multe ambulante si un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui.

‘In momentul sosirii fortelor de interventie la fata locului, au fost identificate patru persoane, dintre care conducatorul auto si pasagerul din dreapta ramase blocate intre bordul autovehiculului si bancheta din fata. S-a actionat cu accesoriile specifice din dotarea autospecialei pentru descarcerare in vederea eliberarii victimelor si acordarii ingrijirilor medicale. Din nefericire, conducatoarea auto, in varsta de 36 de ani, cel mai grav ranita in urma accidentului rutier, a intrat in stop-cardio-respirator, fiind transportata la spital unde medicii au fost nevoiti sa declare decesul acesteia’, a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al ISU Vaslui, cpt Petru Iftene.

O femeie in varsta de 81 de ani, care se afla pe locul din dreapta, a suferit multiple fracturi, iar doi minori cu varstele de 15 respectiv 17 ani, copiii femeii decedate, aflati pe bancheta din spate a autoturismului, s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale si faciale, fiind transportati la Spitalul de Urgenta ‘Elena Beldiman’ din Barlad. 
Adauga un comentariu