Actualitate

Vasile Salaru: „Marius Bodea si PNL au beneficiat de un blat patronat de Fenechiu si Nichita”

Publicat: 26 mai 2016
1

Actiunile denigratoare ale PNL Iasi din ultima vreme nu au ramas fara rezultat. Campania mizerabila a liberalilor din Iasi a fost taxata de reprezentantii altor formatiuni politice din Iasi, ce au cerut iesenilor ca sa nu voteze PNL, pentru ca un vot dat lui Marius Bodea inseamna un vot dat lui Relu Fenechiu, Radu Prisacaru sau Cristian Adomnitei.

„Pe masura ce se apropie ziua în care dumneavoastra veti hotarî în mod liber si democratic cine va conduce Iasul pentru urmatorii patru ani, se întetesc minciunile si dezinformarile unor combatanti politici, ca efect al cresterii disperarii lor, disperare generata în primul rând de refuzul dumneavoastra de a-i mai credita cu voturi si putere de decizie în administratia locala. Ma uimeste si în acelasi timp ma scârbeste usurinta cu care reprezentantii PNL si PDL si candidatul lor la Primarie, Marius Bodea, mint si dezinformeaza iesenii. Pentru ca adevarul este unul singur, indiferent de câte voci ar încerca sa-l nege PNL si PDL, e bine sa-l mai punctam înca o data: de 12 ani, Iasul a fost condus de tripleta Fenechiu – Adomnitei – Nichita, pentru si doar în folosul gastilor lor. Domnul Bodea si colegii sai din PNL sunt principalii beneficiari ai acestui blat, încasând zeci de mii de euro din functii în admistratia locala, pentru care nu au facut nimic util pentru ieseni. Domnul Bodea detine în continuare o functie la Aeroportul Iasi, printr-un alt blat ordinar patronat de Relu Fenechiu, din Penitenciarul Vaslui, si Gheorghe Nichita, din arestul IGPR, si ulterior din arest la domiciliu. Domnul Bodea a refuzat sa dea pâna acum socoteala pentru modul în care a cheltuit milioane de euro din bugetul Aeroportului în ultimii 4 ani”, a spus Vasile Salaru, presedintele executiv al ALDE Iasi.

Acesta a explicat ca, de voturile date lui Bodea si echipei acestuia vor profita tocmai fostii capi ai PNL, arestati sau anchetati pentru coruptie si care continua sa conduca din umbra partidul. „Orice vot acordat celor din PNL si PDL înseamna de fapt un vot acordat lui Relu Fenechiu, condamnat la închisoare pentru spolierea statului român, un vot acordat lui Cristian Adomnitei, trimis în judecata pentru spolierea bugetului Consiliului Judetean, un vot acordat lui Radu Prisacaru si Flavius Ionita, condamnati la închisoare pentru retrocedari ilegale facute din functiile în care au fost propulsati de PNL si Relu Fenechiu, un vot pedelistilor vopsiti acum în liberali, care v-au taiat salariile cu 25 la suta. Astazi, cetatenii care apreciaza si rezoneaza cu valorile liberale au o alternativa în Calin Popescu Tariceanu si ALDE. Nu uitati, pe 5 iunie iesenii voteaza liberalii adevarati: Radu Botez si ALDE”, a mai spus Vasile Salaru.
Comentarii
  • Cine este acest Bodea? Un candidat care face de rusine Iasul, un candidat care isi face o campanie murdara si care isi bate joc de oameni……Bodea nu va castiga niciodata alegerile, locul lui este pe undeva pe str. Dr. Vicol nr 10 …..BV profesore!!!!

  • Acest Tzigan de Salaru cand se vede pe cai mari o f………..e si pe masa ca sa ramana el. Asta e, vrea in primul rand raul iesenilor si al doilea face rau si politicii prin mintea lui zgubilitica.

  • Da dle Tanase….da acest Tzigan cum il numesti tu spune lucrurilor pe nume si nu are nimic de ascuns, se pare ca si dumneata esti alaturi de gasca penalilor din podu ros…..

  • ALDE un partid mic dar cu o conducere mare, felicitari d-le profesor, mare adevar spuneti! Rusine BODEA, BOZ, Adomnitei si…..Penalul Fene

Adauga un comentariu