Actualitate

Vasile Salaru: „Marius Bodea este produsul tripletei infractionale Fenechiu – Nichita – Adomnitei”

Publicat: 25 mai 2016
1
Campania mizerabila derulata de PNL Iasi a atras critici vehemente din partea partidelor politice din municipiu. Printre cei care condamna modul in care Marius Bodea incearca sa atraga voturile cetatenilor se numara si reprezentantii ALDE. Iata, mai jos, ce spun acestia.
„Astazi, cand ipocrizia unor combatanti politici tinde sa tina de normalitate, este nevoie mai mult decat oricand  ca cetatenii Iasului sa sanctioneze la vot pe cei care clameaza moralitatea si inocenta, cand de fapt ei s-au nascut din pura imoralitate politica ieseana. Abraham Lincoln oferea cea mai elocventa definitie a ipocritului ca fiind „omul care isi ucide parintii iar apoi cere mila ca este orfan”. Astazi, avem ca dovada vie a confirmarii acestei definitii pe candidatul PNL la Primaria Municipiului Iasi, domnul Marius Bodea. Il vedem solicitand votul iesenilor pe motivul ca este singurul care lupta impotriva PSD-ului si a unui sistem mafiot din jurul Primariei Iasi din care ar face parte toate partidele politice, mai putin PNL.
Stimate domnule Bodea, dumneavoastra sunteti produsul si ulterior beneficiarul acestui sistem pe care il catalogati drept mafiot. Dumneavoastra sunteti produsul „nuntii cu dar” dintre tatucii dumneavoastra spirituali Relu Fenechiu, Cristian Adomnitei si Gheorghe Nichita. Dumneavoastra domnule Bodea ati incasat in ultimii ani sute de milioane de lei ca si indemnizatie de la Termoservice, dupa ce ati fost numit in conducere ca urmare a blatului tripletei infractionale Fenechiu-Adomnitei-Nichita. Tot dumneavoastra ati incasat sute de milioane de lei de la Tehnopolis cand acesta era in administrarea Primariei, ca urmare a blatului ordinar dintre PNL si PSD. Dumneavostra si colegii dumneavoastra de partid ati devenit, in ultimii 12 ani, din lipitori de afise viceprimari si directori sau membri in consiliile de administratie in cadrul regiilor, societatilor si directiilor din cadrul Primariei Iasi ca urmare a „sistemului mafiot” pe care acum il crucificati.
Dumneavoastra domnule Bodea conduceti Aeroportul Iasi si cheltuiti milioane de euro fara sa dati socoteala nimanui tocmai sub protectia PNL si PSD. Nu mai insultati inteligenta iesenilor pozand intr-un salvator pe un cal alb cand de fapt sunteti varful de lance a lui Relu Fenechiu. PNL-ul de astazi nu mai are nicio legatura cu liberalismul, cu moralitatea si cu bunul simt. Va inteleg disperarea pentru ca jucati ultima dumneavoastra carte din scurta si neinsemnata dumneavoastra cariera politica, dar iesenii nu mai pot fi pacaliti. Toti sunteti nascuti si croiti dupa chipul si asemanarea lui Relu Fenechiu, iar faptul ca adevaratii liberali au o alternativa la vot in Radu Botez si ALDE va amplifica agonia”, a spus Vasile Salaru, presedinte executiv ALDE Iasi.Comentarii
 • Campanie jalnica dusa de PNL. Marius se simte probabil cum Radu Botez acapareaza teren si incapabil fiind sa castige corect, apeleaza la tot felul de practici ..

 • Felicitari d-le Salaru, ati fost mereu unul dintre liderii politicii iesene care a incercat sa scoata in evidenta HOTIILE facute de PSD si PNL…..RUSINE Bodea copilasul PENALULUI Fene….RUSINE Chirica copilasul PENALULUI sau mai bine zis Sex-Simbol Nichita

 • Uite cine vorbește , un profesoras de Tg. Frumos ce a ajuns pe pietrele Iașului și când a văzut blocul a scris lu maicasa ca a văzut prima oară caşe peste care, un impostor ce pune nonvalori în funcții de conducere,vezi subprefectul ce este recuperator a cămătarilor din Iași, ,,profesore ,, când vei deveni univestiar și vei face diferența dintre teza și colocviu sa ieși în fata și sa arunci cu pietre. Pana atunci în limbajul pe care te caracterizează sa îl folosești Îți zic Mucles !

 • O radiografie f buna facuta. PNL joaca la disperara ca mai au putin si ajung la 10%. nu stiu de ce ai vota produsul esuat dintre Fenechiu si Nichita.

 • De-a dreptul revoltător! La un partid cu o asa experiența politica, cu atâta istorie in spate, asa se face o campanie electorala? La valoarea pe care si-o asumă PNL nu mă asteptam la asa „politica”. Noroc că mai avem in Iasiul nostru o mână de partide reale, cu adevarat bune, ca partidul domnului Salaru, ALDE.

 • De asta e bine sa votam un independent care nu a mincat laturi alaturi de toti politicienii actuali.D-le Salaru, mata esti independent?

 • Cine vorbeste? Salaru, dat afara de PSD de preaost ce era si luat de bun de altii. Trecut pe la cate partide? Facut secretar de stat da de preaost datr afara cu suturi. Salaru este la degetul mic a lui Bodea si se baga singur in seama. Mars potaie la cotet.

 • Șalaru are dreptate și a grăit doar adevăr în tot ceea ce a spus despre Bodea. Dar, am convingerea că toate cuvintele spuse împotriva lui Bodea le-a găsit în oglindă, căci în această campanie se aplică cu brio o zicere mai veche: ”când hoțul țipă la cinstit și curva doamnă este, justiția doarme liniștit, c-așa-e în poveste…”. Din păcate pentru noi ieșenii este valabilă acea zicere a unui ofițer din serviciile secrete americane: ”românii din patru în patru ani își aleg otrava”, pricepe cine poate, înțelege cine vrea…

 • Nu ma mira faptul ca PNL-ul este in coborare! De cand s-a unit cu PDL-ul nu mai are deloc credibilitate, mai mult decat atat nici politica pe care o fac nu este liberala! Domnul Radu Botez, candidat la Primaria Iasi din partea ALDE a reusit doar in cateva luni sa atraga electoratul iesean, in comparatie cu PNL care duce o campanie murdara lipsita de rezultate. Candidatul ALDE are experineta politica necesara, fata de Bodea care se afla la conducerea Aeroportului, cheltuind bani fara sa dea socoteala nimanui sub protectia PNL si PSD.

 • Faptul că PNL apelează la practici ilegale de a urca pe scara politică, trecând peste orice scrupule, nu mai este un lucru nou.. ALDE păstrează însă principiile morale și politice, dar și doctrina pe care o promovează, nu doar prin vorbe ci și prin fapte.

 • PNL jalnic ca in toata istoria lor de dupa revolutie…O gloata de sugaci care se lipesc de cine pot pentru a mai fura o bucata de cas…si se mai numesc partid istoric…basisti obositi!!! Felicitari domnule Salaru pentru ca incercati sa afisati public adevarata fata a asa-zis-ilor „POLITICIENI” din PNL !!!

 • respect domnule profesor….nu ar strica putina curatenie printre noii dvs colegi veniti de prin alte partide…..

Adauga un comentariu