Actualitate

Vasile Blaga, mincinosul mincinosilor de la PDL

Publicat: 31 mart. 2014
1

Vasile Blaga a declarat recent, la postul B1 TV, ca traseistii politici nu au ce cauta in PDL. In schimb, la Iasi, Dumitru Oprea, omul pus in fruntea partidului de Vasile Blaga si Gheorghe Flutur, a promovat pe functii de conducere, culmea, numai traseisti politici.

Citeste si MIZERIA de la PDL Iasi! De ce a vandut Gheorghe Flutur organizatia locala liberalilor

Marius Spanu, Gabriel Grigore, Catalin Toma sau Nicusor Paduraru sunt numai cateva exemple de PDL-isti care au plecat din partid in urma cu doi ani, cand formatiunea politica nu mai era la guvernare, s-au inscris in alte partide si acum au revenit in curtea democrat-liberalilor. Mai mult, acestia au si fost promovati in functii de conducere, spre nemultumirea majoritatii membrilor PDL.

In aceste conditii ne intrebam: cand minte Vasile Blaga? atunci cand spune ca este impotriva traseistilor politici in partid sau atunci cand ii promoveaza in functii de conducere? De altfel, Blaga este, cu siguranta, cel mai slab presedinte din istoria PDL, nefiind intamplatoare zvonurile potrivit carora, dupa alegerile europarlamentare, va fi si schimbat din functie.
Adauga un comentariu