Actualitate

Vandam, apropiatul interlopilor ieseni Tanase, retinut pentru furt si distrugere – UPDATE

Publicat: 28 mai 2015
1

UPDATE 9:45 – „La data de 27 mai, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi au efectuat trei perchezitii domiciliare, la persoane banuite de comiterea infractiunilor de furt, distrugere si tulburare de posesie. La sediul politiei au fost aduse doua persoane, pentru audieri, una dintre acestea fiind retinuta pentru 24 ore sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere, furt, furt calificat si tulburare de posesie. Astazi, persoana va fi prezentata unitatii de parchet competente cu propuneri legale. Cercetarile se desfasoara sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi”, spun reprezentantii IPJ.

STIRE INITIALA – In urma perchezitiilor efectuate ieri la vila senatorului iesean Ionel Agrigoroaei, echipele de interventie l-au retinut pe Constantin Vandam, pentru 24 de ore. Urmeaza ca astazi, 28 mai, acesta sa fie prezentat Parchetului, cu propuneri legale. Acesta este acuzat, printre altele, de distrugere si furt.

Vezi si Perchezitii la vila unui senator din Iasi! Este implicat si clanul Tanase – FOTO, VIDEO

Politistii de la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Iasi au efectuat trei perchezitii domiciliare, la persoane banuite de comiterea infractiunilor de furt, distrugere si tulburare de posesie. La activitati au participat politisti de la Sectia 4 Politie Iasi, Serviciul de Investigatii Criminale si echipaje de interventie rapida. La sediul politiei au fost aduse patru persoane, pentru audieri si dispunerea masurilor legale. 

Vezi si Descinderi cu mascatii la vila unui senator din Iasi- UPDATE FOTO,VIDEO
Adauga un comentariu