Eveniment-Social

USL nu mai are candidat propriu la alegerile pentru Primaria Pascani

Publicat: 16 feb. 2012
1

Cei doi politicieni care isi doresc sa castige alegerile locale din 2012 au inceput lupta pe fata. Potrivit liderilor USL, s-a luat decizia ca la Pascani uniunea sa nu prezinte un candidat propriu. „La ora actuala decizia este ca la Pascani sa nu existe candidat unic al USL. PSD sa mearga prin candidatul Dumitru Pantazi, iar PNL cu candidatul lor. Despre ultimele declaratii facute publice de catre cei din alianta nu pot spune decat ca se apropie campania electorala si spiritele se incing”, a declarat presedintele PSD Pascani, senatorul Florin Constantinescu.

De altfel, de cateva zile, intre cei doi a inceput razboiul declaratiilor. Dupa sedinta extraordinara de Consiliu Local, Grigore Craciunescu a acuzat membrii PSD ca nu voteaza bugetul pe 2012 deoarece nu-si doresc ca edilul in functie sa aiba realizari si vor sa blocheze activitatea primariei. „Consilierii PSD doresc ca eu sa nu mai cheltui nici un ban pe investitii pana la alegerile din iunie. Modul cum reactioneaza si actioneaza arata ca USL la Pascani nu functioneaza. Interesele personale trec peste cele de partid. Asistentilor persoanelor cu dizabilitati din localitate nu li se pot plati drepturile salariale deoarece consilierii locali nu au aprobat Bugetul de Venituri si Cheltuieli pentru anul 2012 . Banii aferenti salariilor sunt in conturile primariei, care sunt blocate”, precizeaza primarul Grigore Craciunescu.

Acesta a mentionat faptul ca, in perioada urmatoare, va aparea in fata presei cu o serie de dezvaluiri ce tin de fosta administratie, facand referire la tandemul Ratoi – Pantazi.

De partea cealalta, Dumitru Pantazi l-a somat public pe Craciunescu ca, in termen de o saptamana, sa scoata tot ceea ce crede el ca a facut ilegal pe timpul lui Neculai Ratoi. „Noi, consilierii PSD, nu am cerut nimic in afara cadrului legal. Dumnealui a declarat ca legile sunt proaste, asta desi, cat a fost deputat, tot dumnealui le-a votat. Am solicitat sa mi se dea in scris lista de cheltuieli cu bunuri si servicii si necesitatea lor pe anul 2010, apoi 2011 si pentru ce se cheltuie banii in anul 2012. De ce nu le prezinta daca nu a facut nimic ilegal? Cat despre amenintarile precum ca va scoate nu stiu ce nereguli facute de mine, in perioada cat am fost viceprimar, eu ii dau un termen ca, intr-o saptamana, sa arate tot ce are. Eu ma stiu cum sunt si cei care ma cunosc stiu ca sunt o persoana corecta”, a precizat si social-democratul Dumitru Pantazi.
Adauga un comentariu