Eveniment-Social

USAMV Iasi finalizeaza un proiect de anvergura europeana

Publicat: 25 feb. 2019
1

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) "Ion Ionescu de la Brad" Iasi finalizeaza un proiect de anvergura europeana.

Concret, este vorba despre proiectul ZOE (Zoonoses Online Education), prin intermediul caruia s-a urmarit realizarea unor cursuri on-line, video, în domeniul comunicarii veterinare cu privire la preventia, diagnosticarea si tratarea unor boli care se pot transfera de la animale la oameni.

Citeste si: USAMV Lanseaza proiectul ''Constituirea si implementarea de parteneriate pentru transfer de cunostinte intre institutul de cercetari pentru agricultura si mediu Iasi si mediul economic agricol''

Proiectul coordonat de USAMV Iasi a fost realizat în parteneriat cu Fundatia EuroEd Iasi, Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) "Grigore T. Popa" din Iasi, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) din Iasi, Facultatea de Medicina Veterinara de la Universitatea din Zagreb (Croatia), Universitatea de Stiinte Aplicate si Soros International House din Vilnius (Lituania), Institutul Zooprofilactic Experimental din Teramo (Italia), Asociatia "Pixel" din Florenta (Italia) si Societatea "Connectis" din Prato (Italia). Activitatile din cadrul proiectului au demarat în octombrie 2016, iar finalizarea acestora este programata pe 1 martie 2019. Conferinta de închidere a proiectului este dedicata prezentarii realizarilor propuse.

Citeste si: Proiecte importante pentru studentii USAMV Iasi

"Workshop-ul ce va fi organizat pentru acest eveniment va avea loc în data de 28 februarie, ora 14:00, în Sala «Verde» a USAMV", a subliniat coordonatorul acestui proiect, prof. univ. dr. Liviu Miron, prorector al USAMV.

Proiectul se încadreaza în programul Erasmus+, actiunea privind parteneriatul strategic pentru educatie universitara si s-a adresat educabililor de toate vârstele, de la studenti, profesori si specialisti din domeniul medical-veterinar si medical-uman, profesori si viitori profesori, educatori, medici de libera practica, pâna la copii cu vârste cuprinse între 6-12 ani si parinti.
Adauga un comentariu