Actualitate

UPDATE: Nichita si Adomnitei chiulesc de la dezbaterea despre starea invatamantului iesean – FOTO

Publicat: 04 iun. 2012
UPDATE 17:22: Figura lugubra in randul candidatilor la Primaria Iasi, Daniel Oajdea a reusit inca o data sa se dea in stamba. Astfel, dupa ce a vociferat ca intrebarile organizatorilor sunt stupide, acesta a avut tupeul sa le propuna celor prezenti sa rezolve o problema de clasa a treia cu toate ca fusese intrebat punctual despre o situatie reala a invatamantului. Cu toate acestea, el nu a reusit decat sa provoace indignare si hohote de ras in randul celor peste 100 de profesori prezenti. De altfel, singurii candidati care au reusit sa dovedeasca ca sunt in tema au fost Tudor Ciuhodaru, Constantin Simirad, Vlad Hogea si Petru Movila.

UPDATE 17:15

: Candidatul PD-L la sefia CJ, Petru Movila, a venit cu una dintre cele mai interesante solutii pentru dezvoltarea invatamantului rural. „Consider ca aparitia medicinei scolare intr-o mai buna organizare reprezinta una dintre solutiile pentru dezvoltarea scolilor din mediul rural. Din nefericire, cu toate ca am fost initiatorul a numeroase proiecte legislative ce vizeaza educatia, regret faptul ca cel care vizeaza decontul navetei cadrelor didactice a cazut, cu toate ca am sustinut din plin un asemenea lucru”, a spus Movila.

UPDATE 17:05

: Dupa ce a trecut mai bine de jumatate de ora din dezbatere, Nicusor Paduraru, candidatul PD-L la Primaria Iasi, a reusit sa dovedeasca faptul ca este cel mai penibil participant la actiune. Cu toate ca partidul pe care il reprezenta a fost, in ultimii 4 ani la putere, acesta, cu o nonsalanta demna de vremuri mai bune, a parut vizibil deranjat de intrebarile pe care i le-au pus organizatorii.

UPDATE 17:00: Prezenta la dezbatere, sefa ISJ, Liliana Romaniuc, a refuzat sa comenteze recenta decizie privind schimbarea sa din functie.

La ora 16.00, la Hotel Ramada, a debutat o dezbatere despre starea invatamantului preuniversitar organizata de Uniunea Sindicatelor Libere din Invatamantul Preuniversitar (USLIP). Astfel, la intalnire erau asteptati principalii candidati la Primarie si la Consiliul Judetean (CJ). Pana la acest moment, si-au facut insa prezenta Vlad Hogea, candidatul PP-DD la Consiliul Judetean, Constantin Simirad, candidat pentru un nou mandat la sefia CJ, Petru Movila, candidatul PD-L la CJ, Tudor Ciuhodaru, candidatul UNPR la Primaria Iasi, dar si viitorul inspector general al ISJ Iasi, Camelia Gavrila, actualul sef al ISJ, Liliana Romaniuc

Vremelnicul primar al Iasului, Gheorghe Nichita, si Cristian Adomnitei, candidatul USL la sefia CJ, au refuzat sa participe. Se dovedeste inca o data faptul ca, desi a fost ministru al Educatiei si nu a reusit sa rezolve nici una dintre problemele ce tin de infrastructura si nu numai, Adomnitei da inca o data dovada de ignoranta cand vine vorba sa se prezinte in fata profesorilor.Comentarii
  • Daca votati cu NICHITA un PSD-ist CORUPT chiar SUNTETI MOLDOVENI PROSTI !!!!!!! A FALIMENTAT voit RATP, CITADIN, CET face afaceri cu terenuri PUBLICE gen PALAS …vreti sa conduca Iasul acest marlan cu alt mafiot FENECHIU si la prosti sa dea mici si bere ?????

Adauga un comentariu