Actualitate

UPDATE FOTO, LIVE VIDEO – SPECTACOL TOTAL! Discursuri academice elegante, proiectii 3D, concert de exceptie, la deschiderea anului universitar de la UMF Iasi

Publicat: 30 sept. 2016

In aceasta seara, este in plina desfasurare ceremonia de deschidere a anului universitar 2016-2017, in Piata Natiunii, la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Grigore T. Popa. Intreaga manifestare va fi presarata cu discursuri academice elegante, in prim plan fiind rectorul UMF, prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, proiectii 3D, un concert de exceptie si de prezentarea noii identitati vizuale a unitatii de invatamant superior.

Citeste si:  Chirurgul Viorel Scripcariu, noul rector al UMF Iasi. Iata cate voturi a primit fiecare candidat – UPDATE

„Universitatea de Medicina a finalizat proiectul de re-branding al institutiei. În corelatie cu misiunea Universitatii de a fi recunoscuta ca un reper în excelenta didactica si lider în cercetare, prin re-branding s-a urmarit îmbunatatirea capacitatii de atragere a celor mai buni candidati, atât din tara, cât si din strainatate, ocuparea unei pozitii semnificative în topul universitatilor europene, identificarea unor modalitati de stimulare si atragere a studentilor în activitatea de cercetare stiintifica, precum si fundamentarea unei culturi organizationale puternice. Noua identitate vizuala pastreaza atributele de traditie, istorie, transmite si caracteristicile de progres, evolutie, inovatie, dezvoltare. Aceasta va fi lansata oficial în cadrul ceremoniei de deschidere intr-o maniera 3D”, au transmis oficialii de la Medicina.

Citeste si:  EXCLUSIV. Iata prima declaratie a rectorului UMF Iasi, dupa ce a fost validat de Ministerul Educatiei

De asemenea, totul se va face avand ca element central un spectacol extraordinar de lumini si proiectii 3D, fiind urmata de concertul „#Cocoon by Zoli Toth Project”. De precizat ca, la intreaga actiune va fi prezent atat primarul Iasului, Mihai Chirica, precum si presedintele Consiliului Judetean (CJ) Maricel Popa, prefectul Marian Grigoras si rectorii celorlalte universitati de stat de pe plan local.

Citeste si:  Noul rector de la UMF Iasi, profesorul si chirurgul Viorel Scripcariu, validat de Ministerul Educatiei. Iata care sunt prioritatile acestuia – FOTO
Comentarii
  • Tot respectul pentru domnul rector, prof. Scripcaru! Dar, clanurile din UMF au disparut intre timp? Rectorul a fost schimbat, dar altceva s-a mai schimbat ? Studentul acela, tot timpul revoltat, care nu gasea motivatie de a invata, din cauza clanurilor, s-a mutat la alta universitate sau, fereasca Dumnezeu, a dobandit vreo dizabilitate de vedere sau auz ? Sunt foarte ingrijorat de atata liniste!!!!!

Adauga un comentariu