Actualitate

UPDATE – EXCLUSIV – Un barbat s-a aruncat de pe un bloc, in zona Mircea – FOTO, VIDEO

Publicat: 13 oct. 2016

UPDATE 21.20 – Din primele informatii, se pare ca locatarii au solicitat in urma cu aproximativ o luna repararea hidroizolatiei imobilului, din cauza infiltratiilor cu apa. In aceasta seara, individul care s-a sinucis a mers la Constantin Gavrilescu, locatar la etajul 10 al imobilului, pentru a solicita cheia terasei, sinucigasul recomandandu-se ca fiind angajat al firmei ce urma sa efectueze reparatia. Stiind ca vecina sa, Carmen Vasiliu, are probleme cu infiltratiile si a facut nenumarate sesizari in acest sens, Gavrilescu nu a stat prea mult pe ganduri si i-a facilitat accesul barbatului pe acoperis. Carmen Vasiliu s-a urcat cu individul pe imobil, iar in jurul orei 19.45, acesta s-ar fi aruncat de fata cu femeia, in gol, de la o inaltime de peste 30 m. Femeia, cand a vazut tragedia, a intrat in panica si, potrivit vecinilor, a inceput sa tipe. Politistii continua acum cercetarile pentru a stabili cu exactitate circumstantele producerii tragediei. Deocamdata nu se cunoaste identitatea barbatului si nici daca era angajat al unei firme ce se ocupa cu repararea hidroizolatiei.

UPDATE
In urma anchetei, politistii au ajuns la concluzia ca victima s-ar fi sinucis.

UPDATE
Barbatul, in varsta de 34 de ani, s-ar fi urcat pe bloc pentru a verifica hidroizolatia la solicitarea locatarilor de la etajul 10, carora a inceput sa le ploua in casa. Din primele informatii se pare ca acesta ar fi alunecat si ar fi cazut in gol de pe imobil. Ar mai fi inca o varianta spusa de un presupus martor al incidentului precum ca l-ar fi vazut in momentul in care s-a aruncat.

Un barbat s-a aruncat in urma cu catava momente de pe un bloc de pe strada Cerna din cartierul Mircea cel Batra. In aceste momente intervin politistii si SMURD-ul. Vom reveni cu amanunte si imagini de la fata locului.
Comentarii
Adauga un comentariu