Eveniment-Social

UPDATE 12.55 – Judetul sub nameti! 15 drumuri judetene (DJ) blocate

Publicat: 26 ian. 2013
1

Potrivit oficialilor de la dispeceratul pentru deszapezirea DJ in acest moment sunt blocate 15 drumuri, lista acestora putand fi consultata mai jos.

Potrivit informatiilor furnizate de aceeasi sursa, in acest moment se intervine cu 14 raspanditoare de antiderapant dotate cu lame, cu  autogredere si 5 autofreze dar si cu un personal compus din 46 de lucratori. „O parte din aceste drumuri sunt inb curs de deblocare”, au precizat oficialii de la Dispeceratul pentru Deszapezirea DJ.

DJ 280 L      PascaniMiroslovesti
DJ 280 D     KogalniceniOboroceni
DJ 284 F      MosnaGrozesti
DJ 244 G     Podu HagiuluiCozmesti
DJ 244 D     CiortestiDolhesti
DJ 246         ScanteiaIpatele
DJ 248 B      VanatoriLetcaniHadambu
DJ 249         TrifestiGrozesti
DJ 281B+D  BelcestiGropnita
DJ 281         BelcestiCotnari
DJ 282         SipoteErgoterapie
DJ 282 B      BivolariTraian
DJ 282 C      Vladeni Borosoaia
DJ 282  F     Vladeni Andrieseni

UPDATE 12.45 – Salvare deblocata din nameti dupa 3 ore de asteptare

Salvarea, masina de deszapezire si coloana de zeci de masini care au ramas blocate in zona Horlesti s-au pus in miscare abia dupa 3 ore. In jurul orei 12.30 o freza a ajuns la dealul din zona Potangeni deblocand partial drumul, operatiunea de deblocare a traseului spre Fantanele fiind in curs de desfasurare. „Abia a ajuns freza de la Saveni. Suntem la baza dealului de la Potangeni. Ne-am pus in miscare!”, a declarat unul din soferii blocati de nameti.

UPDATE 11.40 –  Utilaj de deszapezire, o salvare si zeci de masini blocate la Horlesti

O salvare si zeci de masini au ramas blocate de cateva ore in nametii de pe drumurile judetene. Potrivit celor prinsi de mai bine de doua ore in zapada troienita, inclusiv utilajul cu care se deszapezea a ramas blocat, in urma acestuia formandu-se o coloana de masini. Astfel un copiul care are nevoie de dializa asteapta inca de dimineata interventia medicilor, a caror salvare a ramas blocata dupa iesirea din Horlesti, in timp ce incerca sa ajunga Fantanele. Utilajul de deszapezire si restul masinilor blocate ateapta inca interventia unui alt utilaj de deszapezire care ar trebui sa ajunga la Horlesti din zona Saveni. Dispeceratul pentru Deszapezirea Drumurilor  Judetene nu a putut fi contactat deocamdata pentru a furmiza mai multe informatii. Vom reveni cu amanunte!
Comentarii
 • Sunteti dobitoci sau va faceti?Voi stiti unde e Letcani si unde e Hadambu?Cum sa fie blocat drumul de la Letcani la Hadambu,care e dincolo de Ciurea si de Mogosesti? Nici pe centura daca ai eni de la Letcani si tot nu iesi (inca) la Hadambu. Se vede ca ingititi orice vi se serveste fara sa va puneti capul la contributie.Asa ca e cand vrei sa iei bani scriind din birou.Si mai ziceti de altii…

 • De voinesti nu ziceti nimic, de oameni care nu pot iesi cu masinile din ***ti pt ca avem un incompetent care a dat mita la tigani sa devina primar si nu se ocupa de nimik in satu asta o masina de piatra nu a pus pe drumurile astea de cand a fost pus primar , se va topi si zapada asta si asa va ramane o mare mocirla ca pe vremuri….. Zapezile trecute soseaua Voinesti , dupa ce ca nu a fost dat bine cu lama sa circulat multe zile pe o singura banda si aia parca mergeai printre jaloane ca zapada era de 15-20 de cm ……da un apartament mita si mii de euro pt a deveni primar doar cu numele si nu face nimik pr satu asta …. A ,, renovat,, primaria pt a sta tot el mai confortabil ..

 • ce bine ca a venit iarna, si o data cu ea viscolul, caci asa ADASCALITEI nu mai este nevoit sa bage bani in drumul judetean LUNGANI – SINESTI – MADARJAC .
  daca pe timpul verii , mai arunca cate o basculanta de douazeci de tone pe acest drum care insumeaza vreo douazeci si cinci km , acum iarna pe hartii baga ca au fost 5 autofreze pe acest drum , dar ramane cu banii in buzunar, si de locuitorii care iau dat votul , i se rupe
  bravo lui ADOMNITEI , si voi cei de la sinesti, ce puullaa mea vreti ???
  vreti drumuri desfundate , vreti asfalt , vreti apa curenta ????
  daca da o sa va de-a ADOMNITEI toate astea ..dar numai prin gurita
  ce ati ales cu aia va faliti
  sa ramaneti acolo si uitati de dumnezeu pana cand o sa ridice bunicul meu din mormant

Adauga un comentariu