Sport

Unul dintre fiii lui Iordanescu ii ataca pe „tricolori”

Publicat: 11 iul. 2016
1

Alexandru Iordanescu, unul dintre fiii fostului selectioner Anghel Iordanescu, a postat, luni, dupa finala Campionatului European dintre Franta si Portugalia, un mesaj in care ii ataca pe fostii elevi ai tatalui sau, despre care spune ca ”abia asteptau sa paraseasca Euro”.

Cu o prestatie buna doar in meciul de deschidere, cu Franta, Romania a fost eliminata de la Campionatul European dupa o infrangere in fata Albaniei (0-1), prima dupa 68 de ani, iar lumea fotbalistica a criticat in termeni duri prestatia jucatorilor. Printre critici se numara si unul dintre fiii lui Anghel Iordanescu, Alexandru, printr-un mesaj postat pe contul personal de Instagram.

Alexandru Iordanescu i-a comparat pe fostii elevi ai tatalui sau cu Cristiano Ronaldo, jucator care s-a accidentat in debutul finalei cu Franta si a iesit in lacrimi de pe teren: „Ce paradox. Jucator cu milioane de euro in conturi si zeci de trofee plange ca un copil in urma unei accidentari stupide in finala campionatului european, in timp ce practicantii nostri de fotbal abia asteptau sa iasa de la EURO, sa ajunga prin barurile autohtone, disperati dupa alcool si petreceri ieftine cu femei fara atitudine, care nu au realizat nimic si, intinzandu-le Dumnezeu o mana, ‘au reusit’ sa se ridice la un nivel mediocru, de unde se cred mari fotbalisti. #savinasampania #neabatutalbania”, a scris Alex Iordanescu pe Instagram.

Aflata la prima participare la Campionatul European dupa opt ani, Romania nu a impresionat, reusind contra performanta de pleca prima din Franta. La Euro, Romania a reusit sa obtina doar un egal, scor 1-1, cu Elvetia, fiind invinsa de Franta (1-2) si Albani (0-1).
Adauga un comentariu