Magazin

Unul din zece barbati viseaza sa fie analist in calitatea berii sau traineri de fotomodele

Publicat: 27 mart. 2012
1
Conform unei cercetari recente, factorii care fac viata barbatilor din Romania mai frumoasa sunt postul de director general, fotbalul si masinile sport.
In urma unei cercetari realizate de Organizatia Barbatilor din Romania Bergenbier, unul din doi barbati cu varsta peste 18 ani considera ca a fi director general este cel mai benefic loc de munca pentru ei (42,3%). Alte locuri de munca pe care barbatii le apreciaza sunt analist calitatea berii (10,9%), tester de jocuri pe calculator (10,35%) si trainer de fotomodele (10,25 %).
De asemenea, barbatii romani considera ca fotbalul si masinile sport merita a fi plasate in topul inventiilor care le fac viata mai frumoasa. Astfel, in urma unei cercetari initiate de Organizatia Barbatilor din Romania – Bergenbier, aproximativ unul din cinci barbati romani cu varsta peste 18 ani considera ca fotbalul este cea mai importanta inventie din viata lor. Alaturi de aceasta, masinile sport (18,9%) sunt descoperiri pe care barbatii romani le-au plasat in topul inventiilor menite sa le imbunatateasca viata.
Tehnologia joaca, de asemenea, un rol important in imbunatatirea vietii barbatilor, un sfert dintre acestia mentionand descoperiri precum telefonul mobil, jocurile video sau telecomanda ca facand parte din lista de inventii care ii ajuta in viata de zi cu zi. Intr-un registru complet diferit, si topless-ul la piscina a fost considerat de o parte dintre barbati ca fiind un element care le imbunatateste calitatea vietii (7,42%).
Cercetarea, initiata de O.B.R Bergenbier, a fost realizata prin intermediul unui chestionar online la care au raspuns 1981 de barbati cu varsta peste 18 ani, din mediul urban. Obiectivul acestuia a fost de a verifica parerea barbatilor din Romania cu privire la factorii care le imbunatatesc viata de zi cu zi.
Organizatia Barbatilor din Romania reprezinta o initiativa Bergenbier menita sa reprezinte vocea barbatilor din toata tara. O.B.R Bergenbier beneficiaza inclusiv de o campanie de recrutare de membri ce se desfasoara pe bergenbier.ro si prin pagina de Facebook Bergenbier.
Bergenbier S.A. ocupa pozitia a 3-a in industria locala a berii, conform datelor de retail audit MEMRB Romania. Compania, parte a grupului StarBev, are in prezent o unitate de productie la Ploiesti iar echipa numara aproximativ 600 de angajati. Compania face parte din grupul StarBev, care mai cuprinde operatiuni in alte 8 tari din Centrul si Estul Europei.
Portofoliul companiei cuprinde: Bergenbier – cu sortimentele Bere blonda, Bere blonda fara Alcool, Nefiltrata din Grau si Fresh – si Noroc, ca marci locale; Staropramen, Stella Artois, Beck’s si Löwenbräu ca marci internationale produse local.
sursa: businessmagazin.ro Adauga un comentariu