Sport

Unde joaca echipele iesene in week-end

Publicat: 12 oct. 2012
1

La sfarsitul acestei saptamani, doar echipele de handbal masculin, cea de fotbal feminin si cea de volei feminin au meciuri programate in campionat. Astfel, sambata, începând cu ora 11.00, echipa ieseana Navobi va întâlni echipa Vasas Femina Odorhei pe terenul sintetic din Complexul Emil Alexandrescu Copou. Dupa cele doua victorii în meciurile cu Buzaul si Reghinul, echipa s-a pregatit intens în ultima saptamâna pentru a câstiga acest meci si, odata cu aceasta victorie, clasarea pe locurile 1-3 si promovarea in Superliga de fotbal feminin. În lotul pentru meci va fi si navobista Andreea Nicoleta Ceausu, care a fost convocata recent la Lotul national U19. Miercuri, 10 octombrie 2012, Andreea a jucat titulara în  meciul amical Romania – Serbia si a reusit sa marcheze pentru 2-0, în favoarea echipei tricolore.
„Va fi un meci tensionat, pentru ca de el depinde calificarea noastra în Superliga. Pâna acum, însa, jucatoarele au muncit foarte mult si s-au ambitionat la ultimele meciuri, lucru ce s-a vazut în rezultate. Speram sa fie la fel de luptatoare si ambitioase si la întâlnirea de sâmbata si sa ne putem atinge obiectivul pentru acest sezon. Apreciem prezenta spectatorilor la meciurile acasa. Îi asteptam pe ieseni în numar cât mai mare, sa sustina efortul echipei ce reprezinta orasul!”, a declarat Adrian Ambrosie, manager CS Navobi Iasi.
Tot astazi, joaca acasa si handbalistii de la Politehnica Iasi, care vor primi vizita formatiei Handbal Teleorman Alexandria (etapa 6, Seria A, Divizi A), in timp ce voleibalistele de la Penicilina Iasi vor juca tot in liga secunda (etapa 2 din Divizia A2, Seria Est), in deplasare, cu echipa CSM LPS Focsani.
Comentarii
  • bai ambrose, ce apreciezi tu ai? daca va intersa de spectatori pe tine si pe nichita jucati pe un stadion ai, unde sa stea spectatorii ma in noroaie si pe la gard? nesimtitilor!

    iar echipa asta nu sa facut ca sa reprezinte iasul ma ca asa poate jucati pe stadion pt public nu pe la garduri, ci ca sa te plateasca nichita ca lai ajutat cu csms ul care ne face de rusine acum ma.

Adauga un comentariu