Actualitate

Una dintre cele mai influente femei din Iasi si-a cumparat casa de vacanta. Vezi cum arata – FOTO

Publicat: 10 feb. 2014

@ In ultimii ani a cunoscut o ascensiune brusca in lumea politica si a devenit una dintre cele mai influente femei din Iasi @ A fost europarlamentar, acum este senator in Parlamentul Romaniei, dar cu toate acestea, ar schimba viata de oras pe cea de la tara, acolo unde a si cumparat o casa

Viata tot mai zbuciumata din lumea politica si stresul provocat de marile orase au convins-o pe o influenta femeie din Iasi sa se indrepte mai mult spre plaiurile rurale. Mihaela Popa este de profesie profesor de matematica, dar a ales sa intre in politica, acolo unde a cunoscut o ascensiune brusca in ultimii ani. A fost europarlamentar si in prezent este senator al municipiului Iasi.

Citeste si: UNPR condamna comportamentul lui Dan Sova fata de Mihaela Popa

Ultimii 10 ani din viata si i-a petrecut in lumea politica, petrecandu-si timpul in orase precum Iasi, Bruxelles si Bucuresti. Acum are 51 de ani si priveste tot mai mult spre zone in care nu au ajuns scandalurile politice, zgomotul sau poluarea orasului. S-a hotarat sa isi cumpere o casa la tara si nu orice fel de casa, ci una batraneasca. A ales o zona inconjurata de o padure imensa, un loc cu importanta istorica, acolo unde Stefan cel Mare a construit ultima sa manastire, adica la Dobrovat. „Am gasit anuntul in ziar si mi s-a parut o casa potrivita pentru socrii mei care erau bolnavi, chiar imi amintesc ca am si decupat anuntul pentru ca mi-a starnit interesul aceasta casa. I-am adus de la Braila sa locuiasca aici, pentru ca acolo nu avea cine sa ii mai ingrijeasca, dar socrul meu, care avea paralizie, a decedat intre timp. Este o casa batraneasca veche, nu am mai schimbat nimic la ea dupa ce am cumparat-o. Am amenajat totusi un foisor in curte. Este o zona linistita, de asta am ales-o. Chiar daca nimeni nu locuieste in ea, merg acolo cand pot si am timp. De multe ori merg vara impreuna cu familia, cu parintii mei si cu mama sotului”, spune senatorul Mihaela Popa.

Senatorul are vecini buni, dar si vecini rai

Vestea ca un parlamentar a cumparat o casa chiar la ei in sat, s-a raspandit repede printre localnici. Zvonul a ajuns chiar si la urechile talharilor, care au gasit de cuviinta sa dea lovitura in casa senatorului de Iasi. „Au spart odata casa cand au aflat ca este a mea, dar nu au avut ce sa ia, pentru ca am dus acolo doar haine si alte obiecte care nu i-au interesat”, povesteste Mihaela Popa. In casa de 75 mp a locuit pana nu demult o batrana, iar dupa decesul ei, casa a revenit unei rude apropiate. Aceasta nu vrut sa locuiasca aici si a ales sa o vanda, iar cumparatorul a fost chiar un senator.

Citeste si: Senatorul PD-L de Iasi Mihaela Popa a trecut la PNL – UPDATE – FOTO, VIDEO

„A stat o batrana inainte aici, dar a murit si casa a ramas la un barbat, care a vandut-o mai departe. Am mai vazut cum se aduna masini scumpe, de multe ori, si stau cate doua sau trei zile. La inceput, credeam ca un avocat a cumparat casa, dar dupa aia am aflat prin sat ca e un senator. Eu nu o cunosc personal pe doamna Mihaela Popa, doar din auzite si din ce mai spun oamenii. Uneori vin mai des persoane la casa, alteori nu vin cu lunile. Ultima data parca am vazut miscare acum trei zile”, spune un satean din Dobrovat. Pretul de vanzare a unei case batranesti cu teren in acea parte a judetului este de aproximativ 10.000 de euro. Pe langa casa din Dobrovat, Mihaela Popa mai are un teren în Vaslui si doua apartamente în Iasi.
Comentarii
Adauga un comentariu