Actualitate

Un taximetrist iesean a trait clipe de groaza! Doi agresori l-au jefuit, apoi i-au dat foc la masina

Publicat: 03 oct. 2016
1
Barbatul, de meserie taximetrist, a fost rapit de doi indivizi, dus pe un camp si talharit, dupa care agresorii i-au incendiat masina. Politistii au demarat o ancheta in acest caz si sunt in cautarea celor doi infractori.

UPDATE: Au fost identificati banuitii agresiunii taximetristului pascanean, care ar fi sustras taxiul. Unul din ei, in varsta de 18 ani e audiat la Politia Pascani.

Citeste si: A sfarsit in chinuri greu de imaginat. Cum a decis un tanar sa-si puna capat zilelor, te va ingrozi

Taximetristul i-a luat pe ce doi cu masina, acestia avand drum inspre o suburbie din Pascani. Odata ajunsi la intrarea intr-o padure, clientii i-au cerut soferului sa faca dreapta, pe motiv ca se duc la o casa pe care o aveau in constructie. Putin timp mai tarziu, indivizii l-au luat pe taximetrist la bataie, acesta reusind ulterior sa fuga pentru a scapa de atacatori. Cei doi, ramasi in urma, ar fi incendiat taxiul, flacarile fiind observate de o persoana care a apelat la 112 si a anuntat ca in padurea Motca este o masina cuprinsa de foc. Politistii au un cerc de suspecti si continua cercetarile pentru a stabili daca masina a fost intr-adevar incendiata sau a luat foc in mod accidental. Adauga un comentariu