National

Un tanar si-a violat surorile mai mici ani la rand. „Am vazut la tati si la mami cum faceau ei”

Publicat: 05 mart. 2013
1

Un tanar si-a violat ani la randul cele trei surori mai mici. Explicatia data anchetatorilor este incredibila. A facut ceea ce a vazut ca fac parintii sai. Acum tanarul este dupa gratii, iar fetele au fost luate din casa ororilor si sunt consiliate de un psiholog.

„Am fost asa, parca n-am avut, am fost beat asa. Mama nu stia, dar am vazut la tati si la mami cum faceau ei”, a spus tanarul in apararea sa, adaugand ca ii pare rau de cele intamplate.

Cele trei surori, cu varste intre 7 si 18 ani, locuiau cu mama si fratele lor de 22 de ani intr-o casa saracacioasa din localitatea gorjeana Vladimir, potrivit Romania TV.

Tatal lor este oier si trece rar pe-acasa. Anchetatorii au descoperit ca fetele au fost abuzate ani la randul de fratele lor, dar s-au temut sa povesteasca cuiva. Calvarul a luat sfarsit dupa ce o vecina l-a prins pe tanar in timp ce facea sex cu una din ele.

„L-am gasit pe frate deasupra pe sora-sa in pat. Erau dezbracati. Am strigat „ce faci ma aici?. N-a zis nimc, s-a dat jos de pe ea si am intrebat-o pe fata de ce sta si ea a zis ca a obligat-o”, a povestit vecina.

Vecinii o invinuiesc pentru tot pe mama fetelor. Mai mult, spun ca s-ar fi culcat si ea cu fiul ei. „Baiatul o facea si cu mama cateodata”, a spus un vecin.

Abuzurile s-au petrecut ani la randul. De fiecare data, s-au intamplat dupa ce tanarul a baut peste masura. „De fiecare data a spus ca a fost baut si ca a gresit, ca-i pare rau. A recunoscut faptele pe care le-a comis”, a declarat Elvis Belgiu, avocat.

Potrivit anchetatorilor, cea mai mica dintre surori, in varsta de 7 ani, a fost supusa perversiunilor sexuale, iar celelate doua au fost violate de nenumarate ori.

„A intretinut relatii sexuale cu cele doua surori ale lui, una in varsta de 7 ani, care in prezent are 9 ani, iar cealalta in varsta de 18 ani, relatiile cu aceasta au inceput inainte de implinirea varstei de 15 ani”,  a precizat Emil Mota, procuror la Parchetul Judetean Gorj.

Tanarul risca cel putin 15 ani de inchisoare pentru viol si incest. Fetele minore au fost duse intr-un centru de plasament si sunt consiliate de un psiholog.
Comentarii
  • ” Cele trei surori, cu varste intre 7 si 18 ani, locuiau cu mama si fratele lor de 22 de ani” Cum a reusit fetita de 7 ani sa locuiasca 22 de ani impreuna cu familia?

    • specialistule in limba romana. Daca ar fi stat de 22 de ani impreuna , ar fi fost o virgula dupa cuvantul „lor”.
      Inainte de a corecta gramatica altora incearca sa inveti putina limba romana.
      Succes !

Adauga un comentariu