Eveniment-Social

Un tanar este pe moarte dupa ce a baut o substanta toxica

Publicat: 06 ian. 2013
1

Un tanar se afla in stare critica, dupa ce a baut o substanta toxica. Pacientul, in varsta de 38 ani, din Pascani, a fost internat la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Tanarul era sub influenta bauturilor alcoolice, iar medicii cred ca acesta a confundat sticla de alcool cu o alta in care se afla o substanta toxica. De aceea, barbatul a fost diagnosticat cu intoxicatie accidentala. In ceea ce priveste sansele de supravietuire ale pacientului, medicii sunt extrem de rezervati. „Pacientul este intr-o stare de sanatate foarte grava. Are insuficienta hepatica si renala, iar prognosticul privind sansele de supravietuire este extrem de rezervat. Pacientul era sub influenta alcoolului si banuim ca a baut alcool toxic. Este vorba de o intoxicatie accidentala, cel mai probabil, acesta a confundat sticla de alcool cu una in care se aflau solventi sau alcool toxic”, a declarat conf. dr. Diana Cimpoesu, director medical la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi.
O alta tanara a fost internata in stare grava la unitatea medicala mentionata, dupa ce a incercat sa se sinucida. In varsta de 26 ani, tanara, cu domiciliul in judetul Brasov, a fost transportata la spital in stare de coma de gradul unu. Pe fondul consumului de alcool, tanara a inghitit si cateva pastile de Xanax. Aceasta a fost internata la terapie intensiva si medicii au precizat ca se observa o evolutie buna a starii de sanatate. Cel mai probabil, pacienta se afla in vizita in Iasi. La spital, nu a venit nimeni sa se intereseze de ea.
Comentarii
  • Eu laydi diana cimpoesu paradotctor peste toti soldatii smurd daca ati sti cat de mult imi doresc sa fiu managera la ambulanta ! Zi si noapte imi doresc acest lucru de a fi sefa sub toti ambulantierii de la ambulanta . Este adevarat ca nu prea reusesc dar o mare parte am realizat cu dispecratul pe care l-am facut . Tot eu voi vi sefa ambulantei si este o chestiune de timp . Visul meu este sa distrug ambulanta si sa lucreze doar soldati fara pregatire medicala pe ambulante .Smurdul cu soldati si brancardieri este viata mea !

  • toti brancardierii din upu spiridon s-au saturat de cimposeu pt ca miroase a slanina afumata . va rugam doamna cimpoesu sa va mai spalati macar odata la doua saptamani ca sincer pute in urma ta . noi toti brancardierii suntem departe de tine cimpo la femme devergonde de spiridon !

    • Asta face spume ca nu ajunge el director.Fii linistit Tudorica, de ce ti-e frica nu scapi… Te zbati degeaba. Nu vei fi nici sef la UPU nici manager vreodata. E ilegal. Asa ca lasa gargara si mars la munca.

  • Hopa, Libelula ,ai iesit din viziuna netrebnica in care te tirii ca un viermisor nevrozat ? Mi era dor de nebuniile tale, zanatic micut ce esti…vezi ca astia or sa te puna portar la dispensarul Popricani repejor, ca iar o iei pe dealuri. NOROC BUN, stii tu de la cine…

  • Ma femeie nespalata la minte , la trup si suflet ia si te du in lumea soldatilor si a brancardierilor ca acolo iti este locul ! Ai distrus medicina de urgenta din iasi si casniciile multora ! Nesatulo !

  • Ce vita incaltata e asta… Acum e mare director medical?! O sa moara toti bolnavii din cauza ei. Am ajuns de rasul lumii… Intr-un oras atat de mare ca Iasul sanatatea e condusa de cine??? Niste hoti si niste incompetenti ca ea?! Rusine mare pentru voi si durere pentru oamenii care asteapta ore intregi sa fie tratati la usile UPU SPIRIDON.

Adauga un comentariu