Magazin

Un tanar de 15 ani a castigat 1,5 MILIOANE de dolari in 3 zile

Publicat: 14 aug. 2014
1

“Nu asculta ce spun alti oameni. Daca esti un antreprenor tanar si incerci sa reusesti in afacerile online, nu porni de la premisa ca nu vei reusi. Cu ajutorul internetului asa cum este acum, poti sa faci orice. Asa am gandit eu de la inceput si cred ca ma descurc bine”, spunea intr-un interviu acordat Juniorbiz.com Adam Horwitz, antreprenorul din Los Angeles, SUA, care a devenit milionar inainte de a a ajunge la majorat.
Lui Adam Horwitz i-a venit ideea care avea sa il imbogateasca la 15 ani. A fondat Urban Stomp, un website unde posta muzica si adresele petrecerilor din zona Los Angeles-ului. Site-ul a facut profit prin vanzarea hainelor prin link-uri afiliate. Succesul lui Adam a fost insa prea mare: a adus la o petrecere 800 de persoane si a fost nevoit sa renunte la site dupa cateva saptamani de activitate.
Adam spune ca a invatat din greselile sale si acum ii invata pe adolescenti cum sa faca bani online. Cursurile lui, “Tycon Cash Flow” si “Cell Phone Treasure” i-au adus fiecare profit in valoare 100.000 de dolari. Ultimul sau curs, ‘Mobile Monopoly’, i-a adus castiguri de 1,5 milioane de dolari in trei zile, potrivit juniorbiz.com.
Citeste si:
Milionar fara diploma de liceu? Aparent, SE POATE!

 

 
Adauga un comentariu