Magazin

Un tanar catre fostul presedinte Ion Iliescu: „Esti un criminal”

Publicat: 10 dec. 2014
1

Un tanar a provocat, miercuri, un scurt incident la o masa rotunda la care a participat si fostul presedinte Ion Iliescu, barbatul spunandu-i fostului presedinte ca este „un criminal” si un „comunist murdar de sange”.

Imediat dupa ce fostul presedinte Ion Iliescu si-a incheiat interventia la masa rotunda „25 de ani de libertate”, organizata de Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989, un tanar aflat in spatele salii a afisat un cearsaf pe care scria cu vopsea rosie „Iliescu judecat pentru sangele varsat”.

Citeste si Ion Iliescu, despre inchisorile CIA in Romania

Tanarul i-a spus fostului sef al statului ca este „un criminal” si „un comunist murdar de sange”. Incidentul a durat foarte putin, barbatul fiind scos din sala de agenti SPP si predat politiei.

Ion Iliescu a replicat ca este vorba de o „manipulare„, acuzandu-l pe tanar ca a fost pus sa provoace aceasta situatie. Dupa incident evenimentul desfasurat la Institutul Cultural Roman a continuat.

Citeste si Ion Iliescu ar putea fi eliminat din PSD in 2015. Cine spune asta

Printre invitati s-au aflat Dumitru Mazilu, Gelu Voican Voiculescu si Alexandru Mironov.

La sfarsit, fostul presedinte Iliescu a declarat ca incidentul a fost „o provocare”.
Comentarii
  • Cit timp acest odios criminal este in veata, nu se va afla nimic despre crimele ordonate de el si de distrugerea romaniei sub ghearele lui stliniste!

  • Lasati spionul, RUS, in PACE,el a distrus TARA ,Rusia nu a fost niciodata deacord sa aiba o TARA vecina cu EA ,mai prospera si independenta ,ENERGETIC ,GAZE si toate cele,asta-i chestia .SPASIVA.

Adauga un comentariu