International

Un sportiv american a fost la un pas sa fie impuscat in timp ce se juca Pokemon Go

Publicat: 25 iul. 2016
1
Un sportiv american a fost la un pas sa fie impuscat de politisti in timp ce se juca Pokemon Go. Faith Ekakitie, fundas al echipei universitatii din Iowa, a fost somat de cinci politisti sa se legitimeze intr-un parc, insa acesta nu i-a auzit astfel ca oamenii legii au indreptat armele spre el.
„Astazi a fost pentru prima data cand m-am temut pentru viata mea”, a scris pe Facebook sportivul in varsta de 23 de ani. O banca din Iowa fusese jefuita cu cinci minute inainte, iar politia se afla in cautarea suspectului: un barbat de culoare, inalt, imbracat in negru si cu un rucsac in spate. O patrula formata din cinci politisti a observat in parc o persoana ce se potrivea descrierii si i-au cerut sa se legitimeze. Cum Faith Ekakitie avea castile pe urechi si era atent la telefonul mobil pentru ca se juca Pokemon Go nu i-a auzit pe oamenii legii.
Dupa ce l-au rugat de trei ori sa se legitimeze, politistii au scos armele si le-au indreptat spre fotbalist. Abia dupa ce a vazut patru arme indreptate spre el, Faith Ekakitie si-a dat seama de gravitatea situatiei. „Mi-au verificat buzunarele, rucsacul, m-au pus sa-mi ridic tricoul deoarece credeau ca ascund o arma”, a mai povestit Ekakitie. Dupa ce a depasit socul provocat de o asemenea intamplare, Ekakitie i-a avertizat pe fanii sai de pe Facebook sa fie mai atenti la realitatea inconjuratoare. „Vreau sa multumesc Politiei din Iowa pentru ca a tratat cu profesionalism o situatie delicata. De asemenea, ii rog pe oameni sa fie mai atenti la ce se intampla in jurul lor”, a concluzionat fotbalistul.Adauga un comentariu