Eveniment-Social

Un sofer beat crita se distra acrosand masinile parcate in zona Piata Nicolina

Publicat: 24 oct. 2016
1
La sfarsitul saptamanii trecute, în jurul orelor 08:30, politistii locali din cadrul Serviciului 5 Politie Locala care se aflau în zona strazii Mitropolit Varlaam, au sesizat faptul ca, în parcarea de la Piata Agroalimentara Nicolina, un conducator auto a acrosat un autoturism în timp ce efectua manevra de deplasare în marsarier. Politistii locali au legitimat conducatorul auto, ocazie cu care a reiesit faptul ca se numeste L. S. F., de 30 ani, domiciliat în municipiul Iasi. 
„Având în vedere faptul ca persoana mentionata emana halena alcoolica, la fata locului a fost solicitata o patrula din cadrul Politiei Rutiere si în urma testarii cu aparatul Drager a fost indicata o concentratie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi. Cazul a fost preluat de echipele din cadrul Biroului Politiei Rutiere pentru continuarea cercetarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun în acest caz.
 
Totodata, pe parcursul unei saptamani, politistii locali care au actionat pentru fluidizarea traficului rutier au amendat 81 de conducatorii auto care nu au respectat semnificatia indicatoarelor si marcajelor rutiere, fapt ce a determinat îngreunarea traficului pietonal si rutier.Adauga un comentariu