Eveniment-Social

Un senator iesean a demarat un proiect medical in oras

Publicat: 06 mart. 2015
1

Un parlamentar iesean, medic de profesie, va oferi in perioada urmatoare o serie de consultatii gratuite populatiei din municipiu. Senatorul UNPR Marin Burlea a aratat ca in aceste zile, la sediul cabinetului parlamentar din zona Garii Nicolina, va oferi consultatii pentru investigatii de laborator, EKG, examene ecografice si prescriptii de medicamente. Proiectul ar urma sa continue si ulterior pe mai multe sectoare ale sistemului medical.

„Nu fac asta pentru campanie electorala, ci vreau ca oamenii sa inteleaga ca doresc sa fac ceva ce tine de domeniul meu de activitate. Tin foarte mult la aceasta campanie de consultatii. Este esential in viata societatii ca prima mie de zile din viata unui copil sa fie cea mai importanta. Includ aici si ultimele doua luni de sarcina. Prima mie de zile este adaptabila pentru capacitatea individului. As vrea sa facem ceva pentru starea de sanatate a populatiei Romaniei. Natalitatea e prabusita, iar mortalitatea este mare. Asta trebuie sa ne faca sa ne gandim la nivelul de trai si la populatie pentru ca asta este cel mai important in momentul de fata”, a mentionat senatorul Marin Burlea.

Consultatiile vor avea loc sambata dupa ora 10:00 si duminica pentru cei care vor sa ajunga la cabinetul de pe strada Nicolae Iorga. Pe langa aceste detalii, liderii UNPR au aratat si ca in perioada urmatoare, formatiunea tinde sa atraga cat mai mult electorat pentru a se putea descurca singura la alegerile din vara urmatoare. Tinta filialei judetene este atingerea unui scor intre 8 si 10 procente. In prezent UNPR Iasi are un primar la Coarnele Caprei si o colaborare cu cel de la Victoria, respectiv 80 de consilieri in 25 de localitati din judet. „Suntem intr-o etapa in care reusim sa consolidam organizatiile UNPR din Iasi. Ne dorim foarte mult sa crestem numarul de membri de partid. In zona Moldovei avem circa 8.000 de membri”, au aratat liderii filialei judetene a UNPR Iasi.
Comentarii
 • Pot sa va spun eu diagnosticul pus de Burlea…LAMBLIA!!!!
  Porcul mai vrea un mandat de senator(cata nesimtire!!!), de asta face gesturi dintr-astea stupide.

  • Sorina, mai fata, cred ca lamblia iti da tie ceva mancarimi (se pare ca la limba)! Permanent se va gasi o cutra ca tine care sa dea cu gura inclusiv atunci cand au loc actiuni filantropice (a se vedea tanarul de la Sv care a fost chemat la politie dupa ce a inceput o campanie de ajutorare). Dar ce sa faci? Asta e stadiul de degradare morala la care au ajuns unii… Trist…

   • …iar altii sunt deja in putrefactie morala si se bucura cretin de inlocuirea galetii electorale cu false „actiuni filantropice”.
    Viloiul protagonistului, de pe Sf.Atanasie, nr. 13, e ctitorit in urma unor astfel de… campanii de ajutorare, nu-i asa?

    • Pentru cultura ta: vendetta=răzbunare. Astfel ți-ai pierdut orice credibilitate. Acum înțeleg din ce in ce mai bine evoluția zicalei ” sa moara si capra vecinului”. A trecut prin stadiul ” sa moara doar capra vecinului” si acum s-a ajuns la stadiul ” sa moara vecinul sa-i luam capra”. Poate ca sunt un pic prea subtil pentru tine dar „viloiul” este un edificiu de patrimoniu național restaurat după o viața de munca…. Du-te la munca si nu mai pierde timpul cu postări, așa poate vei avea o șansa ….

  • Tanti Sorina, ori esti la o varsta critica pentru femei, cea a „caldurilor”, ori la o varsta mai inaintata, cea a amneziilor, dar ceea ce este sigur este urmatorul aspect: esti o fiinta grobiana, un fel de femela a patrupedului pe care-l denumesti in mareata ta cultura, o bruta care nu poti intelege ca exista pe fata pamantului si oameni… Eu cred ca ai dorit sa te duci la toaleta sau la piata, ai uitat si ai ajuns, din greseala in fata calculatorului.Iti dau un sfat:s-au deschis multe azile de batrini, ai fi in mai mare siguranta intr-unul din ele!

   • „azile de batrini”!!!…
    Ba analfabetule, ia mai incearca un plural la AZIL, ca poate-l nimeresti pe ala corect, intre doua sedinte de pupat intre bucile porcului… discipolule de rahat!

 • Dincolo de un plural defectuos, din schimbul de mesaje reiese clar faptul ca Sorina este o nemernica. La fel si toata gasca ei de nemernici, cunoscuti, de altfel. Acesti indivizi cu chip de om, dar cu inima de fiare , incapabili sa conceapa ca pe lumea asta exista si oameni ne-au invadat in toate planurile vietii. Nu va faceti griji,oameni buni, vor primi cat mai curand ceea ce merita !

Adauga un comentariu