National

Un roman si-a recuperat permisul dupa ce s-a constatat ca etilotestul nu este OMOLOGAT tehnic

Publicat: 03 oct. 2014
1
O decizie definitiva a Tribunalului Alba stabileste un precedent in seria proceselor in care soferii contesta procesele verbale de contraventii pe baza de etilotest. Avocatul Mihai Baco din Alba Iulia a reusit sa convinga instanta ca aparatul etilotest folosit pentru constatarea unei contraventii rutiere nu este omologat tehnic, astfel ca rezultatul testarii nu poate fi proba judiciara. Ca urmare, soferul in cauza a primit permisul, retinut suspendat initial pentru 90 de zile si a scapat de amenda.

Citeste si:Un barbat baut si-a CALCAT sotia din GRESEALA!

 
In decizia definitiva din iunie 2014, Tribunalul Alba a respins apelul formulat de IPJ Alba, impotriva sentintei Judecatoriei Alba Iulia din 2013, prin care a fost anulat procesul verbal de contraventie, soferul a fost exonerat de plata amenzii de 675 de lei si a fost inlaturata sanctiunea complementara a suspendarii permisului pe 90 de zile.Comentarii
  • Deci el a fost prins beat, dupa care a reusit sa convinga instanta ca nu era beat? Sa-l manance cancerul! Animale ca astea iti omoara familia pe trecere si apoi scapa cu inchisoare cu suspendate! Conducerea mainilor in stare de ebrietate ar trebui pedepsita cu ani grei de puscarie!

Adauga un comentariu