Magazin

Un pusti a devenit MILIONAR. Ce crezi c-a facut cu banii?

Publicat: 06 nov. 2014
1
Iata ca exista printre noi si oameni care prefera sa faca un bine renuntand la o avere muncita! Este povestea unui pusti din SUA care a devenit milionar in dolari… pentru prietenul sau.
Dylan Siegel este autorul cartii pentru copii „Chocolate Bar„. Acesta s-a vandut in mai mult de 21.000 de copii si l-a transformat pe pusti in milionar in dolari. Insa nu a pastrat nici macar un cent din cei aproape 1 milion de dolari. Intreaga suma a intrat conturile Universitatii din Florida. Specialistii de aici incearca sa gaseasca un leac pentru bolile cu depozitare de glicogen.

Citeste si: Palma dura pentru Astarastoae. Pustiul din Iasi, nenorocit in spital, are curajul sa caute dreptatea la CEDO – FOTO

De o boala cu depozitare de glicogen sufera si prietenul lui Dylan, Jonah Pournazarian. Baiatul a fost diagnosticat cu cumplita boala la numai 6 luni. Organismul pustiului nu poate sa digere zaharul, asa ca parintii lui trebuie sa-i pregateasca mancare speciala in fiecare zi, pe care o primeste cu ajutorul unui tub introdus in stomac.
Jonah si Dylan au sarbatorit succesul cartii la o scoala din Los Angeles, unde a avut loc o lectura speciala.
„Sunt foarte fericit ca imi pot ajuta prietenul. Le multumesc oamenilor de pretutindeni pentru ca m-au lasat sa imi spun povestea si sa-i inspir pe copii sa schimbe lumea”, a spus Dylan.
Sursa: stirileprotv.ro Adauga un comentariu