National

Un postas de 24 de ani a fugit cu banii de pensii

Publicat: 17 ian. 2013
1
Un postas din localitatea aradeana Vladimirescu este acuzat ca a fugit cu banii (pensii si alocatii). Este vorba despre un tanar de 24 de ani, care dupa spusele celor de la posta ar fi fugit cu o suma de aproximativ 15.000 de lei.
Totul s-a intamplat, ieri, cand acesta s-a dus la oficiul postal din localitate pentru a ridica banii pe care urma sa ii distribuie. Tanarul era angajat al postei din localitatea Vladimirescu din luna februarie a anului trecut, insa din luna decembrie se afla in preaviz, potrivit Adevarul de Arad. Acesta era suspectat ca ar fi inselat institutia dupa ce ar fi completat mai multe documente care acopereau disparitia unor sume de bani pe care i-ar fi bagat in buzunar. Ieri, cand tanarul a intrat in cladirea postei a profitat de faptul ca banii erau pusi sub scrisori pe o masa, dar si de neatentia dirigintei. Acesta s-a facut imediat  nevazut cu tot cu bani.
Cel mai probabil tanarul urmarea de mult timp acest lucru, deoarece s-a mutat din locuinta din localitate unde statea in chirie cu sotia sa. Acum nu sunt de gasit. Daca va fi prins, barbatul va fi cercetat pentru furt si inselaciune. De asemenea, diriginta oficiului postal din Vladimirescu va fi cercetata pentru neglijenta in serviciu.Adauga un comentariu