National

Un politist si un viceprimar din Vulcan, cercetati in dosare de furt si sex cu minori

Publicat: 04 iul. 2012
1
Un politist din Vulcan, judetul Hunedoara, a fost retinut noaptea trecuta dupa ce oamenii legii au facut perchezitii la casa acestuia si a viceprimarului din localitate. Cei doi sunt cercetati in doua dosare penale.
Potrivit anchetatorilor, atat politistul cat si viceprimarul din Vulcan sunt cercetati in urma a doua dosare penale deschise pe numele lor, dosare care se refera la furt si la relatii sexuale cu un minor, informeaza Romania TV.
In baza acestor dosare au fost facute marti noapte mai multe perchezitii domiciliare in Vulcan, atat la casa politistului, cat si la casa viceprimarului. Anchetatorii au ridicat de la domiciliile acestora mai multe calculatoare, laptop-uri, aparate foto si alte aparaturi de stocare a inregistrarilor video. Procurorii sustin ca aceste probe ridicate din casele celor doi vor ajuta la continuarea cercetarilor si sa edifice daca acuzatiile sunt sau nu veridice.
Politistul este retinut pentru 24 de ore, iar viceprimarul, reales de curand, dupa alte doua mandate, este cercetat in libertate. Perchezitiile au fost efectuate de angajatii IJP Hunedoara dar si de procurorii de la parcehtul de pe langa tribunalul Hunedoara.Adauga un comentariu