International

Un politist din Philadelphia a fost IMPUSCAT IN NUMELE ISLAMULUI

Publicat: 08 ian. 2016
1

Un barbat de 30de ani a fost acuzat ca a ranit grav, prin impuscare, un ofiter de politie din Philadelphia. Barbatul acuzat a spus ca l-a impuscat pe politit „in numele Islamului”.

Politistul care a fost impuscat se afla in masina de serviciu cu care patrula prin oras cand a fost impuscat de un barbat „in numele Islamului”.

Capitanul James Clark a declarat ca agresorul,  Edward Archer,  a strigat ca el este „atasat de Statul Islamic, ca il urmeaza pe Allah si ca acestea au fost motivele care l-au determinat sa faca acest gest”.

Ofiterul Jesse Hartnett a fost ranit grav de cele trei gloante pe care Archer le-a descarcat in omul legii. La randul lui, Hartnett as tras in suspect si i-a nimerit o fesa. Starea agresorului nu este cunoscuta inca, informeaza sky.com.

Politia a descris incidentul petrecut vineri ca fiind „o tentativa de asasinat”. Acuzatul este din Philadelphia si figureaza in registrele politiei cu antecedente penale. El a tras cu o arma 11 gloante in masina politiei si in politist.

Camerele de supraveghere au aratat imagini cu agresorul care purta imbracaminte de culoare alba, lunga, mergand in directia masinii de politie, pana la portiera din fata unde se afla politistul,  tragand incontinuu si strigand: „In numele Islamului!”

Ofiterul Hartnett, in varsta de 33 de ani a fost transportat de urgenta la Spitalul Penn Presbyterian, unde va fi operat din cauza ranilor suferite.

Agresorul a folosit in acest atac o arma furata din locuinta unui politist cu cativa ani in urma, dar nu de Archer, ci de o alta persoana necunoscuta inca.
Adauga un comentariu