National

Un politist a furat peste 100 de documente secrete

Publicat: 20 mart. 2012
1
Un politist din Bucuresti a plecat cu aproape 100 de documente clasificate secret de serviciu de la sectia la care lucra. Dupa cateva luni, el a devenit celebru cand a fost arestat pentru luare de mita de la un traficant de droguri pe care il ancheta, scrie rtv.net.
Nu este singurul caz in care politistul a folosit informatiile clasificate furate. In anul 2009, ofiterul a fost sanctionat de superiori dupa ce un coleg al sau a fost prins in timp ce vindea droguri.
Imediat dupa acest incident, ofiterul Robert Coporiie a fost transferat la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate. Aici a fost prins in flagrant in timp ce lua mita de la un traficant de droguri.
La perchezitii, colegii sai au gasit documentele secret de serviciu pe care politistul le luase de la sectia 14.
Incidentul s-a produs cand ofiterul a fost mutat de la sectia 14, la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate.Comentarii
  • cum dracu de se intimpla toate astea numai la sectia ** politie. cine conduce aceasta sectie? gresala mare si foarte grava este faptul ca politistii vinovati de incalcarea legii nu sunt dati afara di politie ci transferati la alte sectii sau activitati in cadrul ministerului. acesti indivizi trebuie interzisi in politie, jandarmerie, sri, spp, sie, justitie, procuratura, avocatura.

Adauga un comentariu