Eveniment-Social

Un partid din Iasi si-a stabilit deja candidatul la primarie

Publicat: 21 iun. 2015
1

@ Alegerile locale de anul viitor au facut ca o noua formatiune constituita la nivelul judetului sa-si stabileasca deja candidatii @ Printre proiectele noului partid se numara si constituirea unor filiale la nivelul tuturor localitatilor din judet

Fuziunea Partidului Conservator cu cea a Partidului Liberal Reformator a facut ca la nivelul judetului Iasi noua formatiune sa aiba deja o serie de proiecte comune conturate. Noua Alianta a Liberalilor si Democratilor (ALDE) ar urma sa fie una din principalele forte la nivelul judetului, conform celor doi copresedinti ai formatiunii abia infiintate.

Liderii ALDE Iasi au mentionat ca pana in luna septembrie vor intocmi o lista cu cei care vor candida la primariile unitatilor administrativ teritoriale din judet. Vasile Salaru ar urma sa fie candidatul Aliantei la Primaria municipiului Iasi pentru alegerile din vara anului urmator.

Fuziunea nu a fost gandita in ultimele trei luni, ci este un proiect facut inca din luna august a anului trecut si care a fost materializat prin parlamentarii nostri. Pe termen imediat, vrem sa devenim cea de-a treia forta politica a judetului, iar pe termen mediu ne dorim sa ajungem in varf, ca prima formatiune din Iasi. Sunt convins ca nu va exista niciun fel de orgoliu intre noi, iar singura situatie va fi legata de rezolvarea problemelor cetatenilor judetului Iasi. Obiectivul minimal tine de atingerea unui scor de doua cifre la nivelul judetului, altfel nu am facut ceea ce trebuia sa facem”, a spus Vasile Salaru, copresedinte ALDE Iasi. Liderii partidului si-au conturat deja o lista de proiecte noi.

„La nivelul judetului Iasi suntem mult mai aproape de tinta propusa. Ca PLR avem 70 la suta din organizatii constituite. Odata cu fuziunea, putem avea si liste complete. Saptamana viitoare vom forma o comisie care va avea rolul de a armoniza toate structurile locale din judetul Iasi. In urmatoarele doua saptamani vom sti exact cine va fi in structura noului partid. Noi deocamdata suntem la guvernare cu PSD, dar vom vedea pe viitor cum ne vom pozitiona”, a mentionat Victor Chirila, copresedinte ALDE Iasi.
Comentarii
  • Prima lor grija:listele cu nominalizatii pentru functii!Asta s-ar traduce prin aceea ca daca nu veniti acum in ALDE nu mai prindeti functii. Si cum drk. fuziunea era gandita inca din August anul trecut? Cu ce partid dorea sa fuzioneze PC anul trecurt? Niste comunisti descreerati care vor functii sa fie bagati si ei putin in seama!

  • Ce imi place cand vad pdsrist sau pdl/liberal limbist ca incepe sa comenteze in presa. Aceasta grija cred ca o aveti toti domnule cetatean….

Adauga un comentariu