Eveniment-Social

Un partid din Iasi a disparut inainte sa apara oficial

Publicat: 25 mart. 2016
1

Membrii unei formatiuni iesene au ramas fara partid, inca dinainte ca acesta sa fie inregistrat oficial. Tribunalul Bucuresti a amanat din nou procedura privind aparitia Partidului pentru Iasi, astfel incat acesta nu mai are cum sa fie inregistrat pana la data limita stabilita de lege, respectiv 7 aprilie. Totul a plecat de la o interventie depusa de un anume Catalin Puiu, individ trimis in judecata de procurorii anticoruptie si care ar avea legatura cu Dragomir Tomaseschi, actual lider al PNL Iasi. Acest Puiu si un apropiat de-al sau au blocat prin interventiile depuse la instanta aparitia oficiala a Partidului pentru Iasi.

Tribunalul Bucuresti a anuntat ca amâna din nou data pâna la care se va pronunta cu privire la înfiintarea Partidului Pentru Iasi. Este vorba despre un dosar pe care l-am depus înca de anul trecut. Contestatiile primite au întârziat destul de mult traseul juridic al dosarului nostru, astfel încât acum, odata cu primirea noului termen de la Tribunalul Bucuresti pe 5 aprilie, este clar ca Partidul Pentru Iasi nu va exista la timp pentru alegerile locale de anul acesta”, a sustinut Andrei Postolache, presedintele Partidului pentru Iasi. Acesta spus ca formatiunea va aparea intr-un tarziu si ca va continua proiectele initiate pentru comunitate. Membrii acestuia ar urma acum sa participe insa ca independenti la alegerile locale din vara.

Pentru Iasi este o constructie pe termen lung, obiectivele noastre ramân aceleasi, partidul va veni, doar ca mai târziu. Motivele pentru care noi ne-am înscris în cursa electorala ramân în picioare si nevoia unui nou fel de a face politica si administratie în Iasi este cu atât mai evidenta si mai acuta. Noi, oamenii din Pentru Iasi, continuam cu aceeasi motivatie si hotarâre ca independenti uniti de un set de principii si valori comune si în acest mod vom candida în iunie”, a mai spus Postolache.
Adauga un comentariu