Actualitate

Un parlamentar iesean isi muta cabinetul in zona centrala

Publicat: 28 aug. 2016
1

Deputatul PMP Petru Movila isi va deschide un nou cabinet parlamentar in municipiul Iasi. Petru Movila ar urma sa beneficieze de un spatiu dat de municipalitate catre Partidul Miscarea Populara, contract care a incetat in luna aprilie. In urma unei solicitari venite din partea deputatului iesean, spatiul ii va fi cedat acestuia pana la 31 decembrie anul curent. Este vorba de un spatiu situat în Bulevardul Independentei nr. 1, bloc D1-D2, mezanin, cu suprafata utila de 131,52 metri patrati.

„Având în vedere acordul Partidului Miscarea Populara, prin cererea înregistrata la Primaria municipiului Iasi, dl deputat Movila Petru solicita alocarea spatiului situat în Iasi, Bdul Independentei nr. 1, bloc D1-D2, mezanin, în vederea organizarii biroului parlamentar. Legea privind Statutul deputatilor si senatorilor, republicata cu modificarile si completarile ulterioare, arata ca autoritatile judetene, prefecturile, consiliile locale ale municipiilor resedinta de judet/municipiului Bucuresti, precum si celelalte autoritati ale administratiei publice centrale si locale, la solicitarea deputatilor sau senatorilor, precum si a Biroului permanent al Camerei din care acestia fac parte, pun la dispozitia deputatilor si senatorilor spatii pentru organizarea si functionarea birourilor parlamentare ale acestora. Fata de cele prezentate si în conformitate cu prevederile Legii privind administratia publica locala, supunem analizei Consiliului Local al municipiului Iasi posibilitatea emiterii unei hotarâri pentru aprobarea închirierii si perfectarea contractului de închiriere”, se arata in proiectul de hotarare al municipalitatii.
Comentarii
  • Oameni buni, nu ganditi deloc? Chiar ati ajuns bataia de joc a unui ti.gan precum Movila Petru care va minte si se formalizeaza in a va rezolva problemele? Unele probleme se rezolva prin munca altor parlamentari si guvernanti iar voi credeti ca le-a rezolvat el ! Asa face in ajunul alegerilor parlamentare acest ti.gan unsuros ! A fost doua mandate in comisia de sanatate a parlamentului ! REZULTATUL=NENOROCIREA DIN SANATATE, HEXIPHARMA CU INFECTIILE INTRASPITALICESTI, A INCHIS SPITALE DIN ORDINUL LUI BASESCU, A VOTAT TAIEREA SALARIILOR SI PENSIILOR ! NU SUNTEM UN POPOR DE PROSTI ! GATA NU MAI VOTATI ASTFEL DE SPECIMENE ! AJUNGE ! LA PUSCARIE CU MOVILA !

    • DNA ce pazesti ? Acest mizerabil de parlamentar responsabil de nenorocirile din sanatate si nu numai, are dosare penale mai vechi si mai noi! Actionati la comanzile unui om de afaceri care-l dirijeaza pe acest ti.gan ?

  • Petrica tata…..poti sa te muti tu unde vrei, nu vei mai iesi parlamentar, doar daca mai pacalesti pe cineva..s-au pe ai tai de la Tibanesti, nu mai ai ce cauta acolo …nici tu si nici jigodia de Basescu

  • un dobitoc handicapat care da din umar si care se gandeste in orice clipa cum asa ceara bani de la oameni asa cum au spus predecesorii;
    un cretin si rusine celor care l-au votat

Adauga un comentariu