National

Un padurar s-a IMPUSCAT din cauza unor furturi

Publicat: 28 nov. 2014
1
Un padurar la Ocolul Silvic Strehaia s-a impuscat, azi dimineata, cu arma sa de vanatoare, cel mai probabil din cauza problemelor pe care le avea la serviciu. O localnica l-a gasit intr-o balta de sange si a sesizat autoritatile.
Padurarul A. M., in varsta de 49 de ani, din comuna doljeana Dabuleni, lucra de aproape doi ani la Ocolul Silvic Strehaia, ca padurar in zona localitatii Tamna, scrie adevarul.ro. Potrivit conducerii Directiei Silvice Mehedinti, padurarul nu a avut probleme la locul de munca, numai ca la inceputul acestei saptamani din padurea pe care avea obligatia sa o supravegheze au disparut circa 100 de metri cubi de lemn, ceea ce inseamna un prejudiciu de circa 20.000 de lei.

Citeste si: Si-a luat viata intr-un mod ORIBIL

Astfel, Directia Silvica Mehedinti a dispus un control pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs acest furt. In prima zi de verificari, padurarul s-a prezentat la control, dupa care in data de 26 noiembrie si-a inaintat demisia spunand ca doreste sa treaca pe functia de muncitor, dupa care, in mod suspect, nu s-a mai prezentat la serviciu.
Nici situatia familiala nu era una buna, barbatul fiind despartit de sotie, care este plecata in Italia. Vineri dimineata, o femeie care locuieste in vecinatatea casei din satul Valea Ursului, unde padurarul statea cu chirie, l-a gasit intr-o balta de sange. Femeia povesteste ca a incercat sa-l resusciteze, dar fara succes.
Sursa: romaniatv.net Adauga un comentariu