Eveniment-Social

Un nou teren pentru Spitalul Regional de Urgente din Iasi

Publicat: 20 mai 2016
1
PMP Iasi vine cu o solutie pentru Spitalul Regional de Urgente. Membrii formatiunii politice propun gasirea unei alte suprafete de teren, intr-o zona care sa nu fie inundabila, sa nu fie cu probleme juridice si sa nu fie disputata politic, intre PSD si PNL. Iata, mai jos, solutia propusa de PMP.
„Cele doua terenuri propuse pentru Spitalul Regional de Urgenta nu intrunesc conditiile necesare pentru o astfel de investitie. Deputatul Petru Movila, candidatul PMP la Primaria Municipiului Iasi, arata ca solutia potrivita este un teren intre Valea Lupului si Bogonos, pe platoul din spatele Dedeman. Exista solutii legale, la indemana autoritatilor locale: expropriere, schimb de teren sau cumparare. Este un teren care corespunde din toate punctele de vedere.
„Cred ca disputa actuala intre cele trei administratii locale, Iasi, Miroslava si Valea Lupului este una strict politica. La Miroslava e primar PNL, la Iasi si la Valea Lupului, PSD. Concret, terenul luat in discutie de la Valea Ursului, Miroslava, are doua dezavantaje: greu accesibil si investitiile majore pentru drum si utilitati. Terenul de la Era, Valea Lupului, este intr-o zona inundabila si are probleme din punct de vedere juridic. Plus, este in aval de barajul de la Podu Iloaiei. In ipoteza unui cutremur major sau a unei fisuri in baraj, ce se va intampla cu aceasta investitie? Pentru mine, lucrurile sunt clare. Alt teren. Repede”, a explicat candidatul PMP la Primaria Municipiului Iasi.Comentarii
  • Terenuri se gasesc numai pt malluri ..palasuri…pt smecheri..daca nu se da spaga normal ca nu se gaseste teren! eu as face spitalul regional la Nichita in curte! rahatilor!

  • petrica lasa vrajeala si gargara ca oricum la locale o sa o iei rau de nu mai iesi din casa . mincinosule macar lasa ticul ala de om bolnav .

  • bai sisiitule….dute la tiganii tai de la Tibanesti, unde le-ai facut drum si candideaza acolo, nu ai ce cauta intr-un oras ca Iasi, chiar nu sunt altii mai competenti

Adauga un comentariu