Eveniment-Social

Un nou targ de artizanat organizat pe pietonalul Stefan cel Mare

Publicat: 14 sept. 2016
1
Primaria Municipiului Iasi, in parteneriat cu Fayette Evenimente organizeaza editia a X-a a evenimentului cultural Romanian Arts & Crafts by Fayette in perioada 15 – 18 septembrie 2016, pe Pietonalul Stefan cel Mare si Sfant din Iasi. Evenimentul va gazdui Ateliere de Artizanat si Mestesugarit, precum si o Expozitie de produse Handmade, cu scopul readucerii in atentia iesenilor a valorii traditiei romanesti, precum si importanta produselor lucrate manual.

Citeste si: Targ de produse artizanale pe pietonalul Stefan cel Mare
Iesenii interesati vor putea vizita atelierele a 16 expozanti, dintre care mentionam: Atelierul Orgonitelor by UNAH, Atelierul Bratarelelor vesele by UNAH, Atelierul Painting Hats by Iuliana Baltes – Palarii pictate, Atelierul Rainbow by Iuliana Baltes – Evantaie pictate, Atelierul Phat Cat Crafts by Dionian Viorica – Coronite din flori de vara, Atelierul de bijuterii din pietre semipretioase, Phat Cat Crafts by Dionian Viorica, Atelierul de ii si broderie cu motive traditionale, Atelierul „Sfaturi nutritive si retete simple ca acasa!”, Atelierul „Tehnica impaslirii in realizarea articolelor vestimentare de toamna-iarna”.

Citeste si: Creatii artistice de artizanat expuse pe pietonalul Stefan cel Mare

Iesenii interesati vor putea realiza gratuit obiectele preferate, vor socializa cu creatori deosebiti si vor putea gasi inspiratia de a face ceva util si placut in timpul lor liber, urmand exemplul artizanilor si mestesugarilor. 
Primaria Municipiului Iasi a incasat de la organizatori suma de 1944 lei, reprezentand taxa de inchirere a domeniului public pe o suprafata neta de 180 mp, conform HCL 355 / 2015.Adauga un comentariu