Local

Un nou sef la OPC

Publicat: 03 ian. 2013
1

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Iasi are un nou comisar sef adjunct. Este vorba despre Ioan Leonte, care a fost numit oficial pe aceasta functie, care era vacanta, pe data de 27 decembrie anul trecut. Noul adjunct al institutiei a fost primar al localitatii iesene Gorban vreme de 8 ani de zile. Pentru a ocupa acest post, Leonte a sustinut in cursul lunii trecute un examen la Bucuresti, la sediul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor. Actualul comisar sef adjunct a avut un contracandidat pentru acest post, care insa nu a reusit sa obtina punctajul necesar pentru a promova examenul. „Avand in vedere ca am lucrat in administratie, am cautat sa ma angajez tot in acest domeniu. Aceasta este a doua zi de munca, este o perioada de acomodare, voi incerca sa fiu util in favoarea consumatorului. Vreau sa-mi indeplinesc toate atributiile corect si cu responsabilitate”, a declarat Ioan Leonte, comisar sef adjunct al CJPC Iasi.
Conducerea Protectiei Consumatorului considera ca numirea noului comisar sef este de bun augur si ca acesta se va integra in cadrul institutiei. „Sper ca voi avea o colaborare buna cu domnul Leonte si consider ca experienta sa, atat in domeniul administratiei, dar si ca manager, va fi un factor pozitiv pentru institutie si pentru colectivul acesteia”, a declarat Marian Grigoras, comisar sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor – Regiunea Nord-Est.
Comentarii
  • Acest individ a fost primar PDL al comunei Gorban din 2*0* pana in 2**2. Rusine USL, Rusine Romeo *******! Cu ceva ani in urma, a fost director la Orizont. Cu ceva mai multi ani in urma, a fost un SECURIST *******!!! Si se pare ca indiferent de cine iese la alegeri, indiferent de asazisa cearta politica, de mahala si de ochii lumii, tot „baietii cu ochi albastri”conduc tara asta. Datorita acestui individ, si a faptului ca a refuzat 5*00* de euro spaga de la el, o femeie pe nume Gherghel Elena si-a pierdut slujba de asistent registrator la BCPI Raducaneni. Rusine si lui Giuliano Popa, juristul OCPI Iasi, care l-a facut proprietar pe libidinos prin netimbrarea unei recurs

Adauga un comentariu